Disperat - ejaculare precoce

11-04-2020
Onlyme1
Nu este medic/terapeut
Onlyme1
Salut. Sunt cu prietena mea de aproximativ 4 luni, o iubesc super mult, e foarte foarte atractiva, toti o vad foarte atractiva, mereu o doresc enooorm. Micutu nu ma ajuta.

Am 22 ani si dintotdeauna am avut o problema cu ejacularea precoce si erectia. Bag micutul inauntru si dupa 6, 7 penetrari imi vine sa ejaculez după care moare si isi mai revine dupa o ora si asta daca se joaca cu el. Dupa ce ca își revine asa greu, nici gura asta nu ma tine mai mult.

Ma masurbez de pe la 13 ani, de pe la 17 ani de doar 2 3 ori pe săptămână, de la 19 o fac odata pe luna, poate nici atunci.


Ce analize trebuie facute pt disfunctia mea?
Ce sfaturi aveti sau orice? Si daca se freaca pur si simplu de el pot ejacula


Am incercat din cauza asta niste suplimente alimentare gen entran forte si sunt ca un taur cu ele. Nu exista probleme. Ajutor!
2 comentarii
0
11-04-2020, ora 22:26
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna seara,

La baza fiecarui comportament există o anumita cauza. Pentru a putea interveni asupra acestui comportament trebuie identificata cauza care il declanseaza. Cauzele acestei afecțiuni pot fi de natura psihica, organica sau legate efectiv de momentul si locul in care are loc actul sexual. De asemenea, stresul, oboseala, eșecul anterior pe plan sexual contribuie si mentin aceasta afectiune instalandu-se anxietatea de performanță, teama si gândul ca fiecare act sexual va decurge la fel, ajungându-se chiar la evitarea relațiilor sexuale. Apelați la un medic urolog pentru a identifica daca exista o cauza organică la afecțiunea pe care o întâmpinați. Dacă organic totul este in regula, apelați la un psiholog cu competențe pe sexologie. Nu luati medicamente fara recomandarea unui medic. Nu fiți disperat, afecțiunea aceasta este complet tratabila.
0
14-04-2020, ora 13:57
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca ejacularea precoce e ceva ce a existat de la inceputul sexualitatii iti sugerez ca primii pasi sa fie catre: un medic endocrinolog, care sa iti evalueze cum stai cu nivelul unor hormoni ce pot declansa aceasta problema si catre un psihosexolog, cu care sa discuti despre impactul trairilor tale emotionale in timpul sexului.

Pe de alta parte daca atunci cand iei Entran, problema ta dispare, ea probabil ca nu e legata de ejaculare, ci de erectie. Entran nu are vreun efect asupra ejacularii precoce. In acest caz iti sugerez sa consulti intai un psihosexolog si apoi un urolog.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: