Doar cu Vitamina C nu trece.

23-01-2011
armina
Nu este medic/terapeut
armina
La inceputul saptamanii ( luni) m-am sculat cu o usturime f tare in gat, nas infundat, un usor vajait in urechi, dureri de omoplati si oase in general.Am baut ceaiuri calde, tantum verde. paracetamol si avand trei zile de recuperare am profitat si am ramas acasa Miercuri cand ma simteam deja bine am mers si la orl( initial am avut o alta programare dar daca tot eram acolo..) si mi s_ spus dupa control specific la nas si gat ca nu am nimic sunt un pic, , atinsa" sa iau vitamina C, Toate bune dar de joi dimineata nasul este infundat bocna nu pot sa respir fara picaturi, mucoasa nazala s-a uscat, ma gadila usore in gat ceea ce genereaza tuse. De maine merg la servici vin temperaturile scazute, ce sa fac sa treaca nasul? Cum ies in frig revin simptomele, nu pot abuza de picaturi am hipertensiune. ( care picaturi sunt mai sigure ptr un hipertensiv?)Multumesc.
2 comentarii
0
23-01-2011, ora 10:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Colargol ( se prepara in farmacie ) nu creste tensiunea si nu da dependenta, cauterizeaza chimic mucoasa, diin acest motv o sa.si faca efectul mai lemt ( 10 zile) la 8 ore cate 3 pic in pozitie culcat.
Paracetamol sinus 3 pe zi
Inhltii, gargara si aromaterapie cu ulei esential de eucalipt
0
23-01-2011, ora 11:31
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Multumesc ptr raspuns si sfaturi, ca de obicei domnule doctor sunteti prompt, eficient si alaturi de pacienti. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns