Dubii in legatura cu antidepresivele

09-02-2019
Alinionut91
Nu este medic/terapeut
Alinionut91
Salutari, am avut niste atacuri de panica, si trecand prin analize de tot felul, am ramas la optiunea psihiatrului, m-a analizat, m-a ascultat, si a ajuns la concluzia ca sufar de tulburari de panica, mi-a prescris xanax 3 ori pe zi. 2-3 picaturi. Si prameffex (escitalopram) jumate de pastila la zi, prima saptamana si o pastila la zi din a doua saptamana timp de o luna acum intrebarea mea dubioasa este. Eu am facut in intervent la inima ca aveam tachicardie paroxistica supraventriculara. Intervent ce m-a scapat de batai nebune ale inimii. (180 bpm in sus). Asta era la varsta de 18-19 ani. Acum am 27. Am refacut electrocardiograme si au iesit okey, si tensiunea la fel . Ideea si intrebarea mea este, prameffex asta imi va afecta ritmul cardiac? (Zic asta din cauza ca pe prospect scrie ca sa nu iau daca am avut anomalii ale inimii) acum nu stiu ce sa fac. Am luat deja 2 zile cate o jumate.
3 comentarii
1
09-02-2019, ora 23:52
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Că să lămurim niște lucruri intai:
1 xanax picături în Romania nu exista sau au apărut ieri și eu nu știu
2 tulburările de ritm (tahicardie, bradicardie, aritmie, și câte ori mai fii) nu sunt anomalii ale inimii ca structura ci ca sistem de conducere a bătăilor inimii.
3 v a văzut un medic specialist sau primar va rog sa tineti cont de ce a spus deoarece nu cred că sunteți singurul.pacient cu tulburări de panica si cu afectiuni cardiace
4 nu mai citiți prospecte sau cautati pe google fiecare om este unic și reacționează diferit la.medicamente
5 google ne ajuta sa aflam ceea ce ne interesează nu sa il verificam.pe medic daca ne a dat un tratament bun deoarece daca pățiți ceva medicul curant răspunde nu google.
0
10-02-2019, ora 00:52
Alinionut91
Nu este medic/terapeut
Alinionut91
Sunt in italia deocamdata.. si aici au xanax picaturi. Dar imi este frica sa nu imi faca rau prameffex-ul (escitalopram)
0
10-02-2019, ora 14:13
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Nu.va face rău stați liniștit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul