dubla fractura tibie si peroneu dr. operata

23-08-2012
maria 66
Nu este medic/terapeut
maria 66
sotul meu a fost operat in martie 2012, i s-au introdus 3 tije, tije care l-au deranjat tot timpul, in sensul ca erau mai lungi si nu i-au dat voie sa mearga normal. Pe 16.08.2012 a fost 'obligat 'sa le scoata pentru ca in urma unui mic incident (l-a lovit un val peste picior), i s-a umflat genunchiul. La spital i s-a facut o punctie, in urma careia i s-au extras 90 ml de lichid serosanguinolent si i s-a recomandat sa scoata tijele pentru ca au migrat. Nenorocul l-a urmarit din nou. Dupa ce s-a externat - 20.08.2012, a plecat cu bicicleta si a cazut chiar pe genunchiul cu probleme, prin plagile operate extravazandu-se un lichid seros, producandu-se si o usoara torsiune a gambei. Acum il doare in zona de fractura a tibiei. Ce credeti ca s-a intamplat si ce ar putea face in continuare.
Cu multumiri.
1 comentarii
0
23-08-2012, ora 15:11
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
din moment ce nu am vazut nici radiografiile pre nici cele postoperatorii este greu de spus ceva despre corectitudinea operatiei, insa la adulti, aceasta metoda cu 3 tije, mi se pare cam interesanta. oricum, o fractura de gamba operata nu se vindeca in 5 luni suficient ca sa poate fi indepartat materialul de osteosinteza.
eu m-as duce pentru o radiografie de control, nu cumva fractura s-a redislocat
daca puteti, postati radiografiile pre si postoperatorii pe forum
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul