dupa ce am mancat niste floricele de porumb, am simtit ca as avea ceva in gat
Buna ziua,
In urma cu aprox 2 luni, dupa ce am mancat niste floricele de porumb, am simtit ca as avea ceva in gat - in partea stanga undeva spre cerul gurii. M-am tot uitat si nu am vazut nici un corp strain. Senzatia o am doar daca inghit - nu cand mananc. Ulterior locul unde simteam ca as avea ceva se muta ca si cum as avea ceva pe limba- la baza limbii sau mai jos in gat.
Cateodata simt si o mica jena, durere in zona, la baza limbii. Urmeaza sa ajung si la medic dar sunt destul de speriata ca ar fi ceva grav.
Multumesc anticipat.
In urma cu aprox 2 luni, dupa ce am mancat niste floricele de porumb, am simtit ca as avea ceva in gat - in partea stanga undeva spre cerul gurii. M-am tot uitat si nu am vazut nici un corp strain. Senzatia o am doar daca inghit - nu cand mananc. Ulterior locul unde simteam ca as avea ceva se muta ca si cum as avea ceva pe limba- la baza limbii sau mai jos in gat.
Cateodata simt si o mica jena, durere in zona, la baza limbii. Urmeaza sa ajung si la medic dar sunt destul de speriata ca ar fi ceva grav.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
a fi speriata.. este o gresala mare
stresul si frica.. baga organismul in stres oxidativ cu consecinte nu tocmai bune asupra fonului hormonal si metabolismului
e nevoie de un simplu consult ORL. posibil amigdalele palatine sa fie marite
dar se poate si o endoscopie hipofaringe, rinofarine, laringe..
stresul si frica.. baga organismul in stres oxidativ cu consecinte nu tocmai bune asupra fonului hormonal si metabolismului
e nevoie de un simplu consult ORL. posibil amigdalele palatine sa fie marite
dar se poate si o endoscopie hipofaringe, rinofarine, laringe..
Am uitat sa precizez ca am amigdalele scoase de muta vreme.
in lipsa amigdalelor... uneori de la iriratii frecvente locale...se mareste in volum amigdala linguala
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 12hipertiroidism?
- 21probleme cu gatul!
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 6raguseala persistenta cu secretii mucoase sub forma de galme
- 3De vreo 2 zile simt ca am ceva in gat, ca un nod
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 5corp strain blocat in gat
- 3Puroi si nod in gat
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 1tuse seaca, nod in gat, ragaiala
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 3globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
- 1Greata zilnica si nod in gat!
- 6nodul pulmonar plus ganglioni cu aspect sechelar retroperitoritoneali
- 3Cerul gurii galben limba incarcata
- 5Nod in gat - atac de panica - teama de a nu ma ineca
- 0Buna seara nu stiu ce am !!! care ati trecut prin asa ceva datimi un sfat va rog
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 4Nod in gat ce sa fie?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: