Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept

Buna seara.De 1 an si jumatate ma simt rau.Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept, coloana imi trozneste rau, picioare si maini reci, inbalonari si multe altele. Cate-o data simt ca o presiune in nas si simt cum trag aer rece pe nas si nasul este rece, nasul este infundat dar nu mereu iar cand suflu iese foarte putin lichid alb nu mereu. Acum 2 zile am facut rmn si mi-a spus ca am o usoara deviatie spre dreapta a septului osos nazal, insotita de hipertrofia cornetelor nazale inferioare.Intrebarea mea este daca astea sunt cauzele starii mele de rau. Va multumesc.
5 comentarii

NU.
deviatia de sept si corneteel.. pot afecta respiratia nazala.. poate chear si circulatia cerebrala.. dar nu au nimic cu cooana si cu balonarile!
de unde sunteti?
varsta. KG. TA. ?
ce investigatii ati facut ?
deviatia de sept si corneteel.. pot afecta respiratia nazala.. poate chear si circulatia cerebrala.. dar nu au nimic cu cooana si cu balonarile!
de unde sunteti?
varsta. KG. TA. ?
ce investigatii ati facut ?

Buna seara,
Sunt din Bucuresti, am 35 anisi 9 luni, 1.70 m, 66 kg, am 2 copii (baiat de 10 ani si 8 luni si fata de 2 ani si 5 luni)
Analize de sange, tomografie, RMN, radiografie la coloana vertebrala, ecografie la tiroida, ecografie abdominala, ecografie la san.
Ma sperie foarte rau amortirea capului mai ales in varful capului, dureri de pielea capului si mai ales presiunea aceea din nas, durerile de cap, ametelile, respiratia greoaie.
Am facut ecografie la san pt. ca ma dor sanii si mi-a revenit lactatia si ciclul este dereglat.
Simt cate-o data o apasare in piept si un nod in gat.
Am momente cand imi vine sa plang si sunt foarte nervoasa.
La coloana lombara am fost diagnosticata acum 10 ani cu sacralizarea vertrebei L5 dar nu am facut nici un tratament.
Poate fii toate aceste simptome pe baza de stres?
Pentru devierea de sept si hipertrofia de cornet nazal ce trebuie sa fac?
Va multumesc pentru raspuns.
Sanatate.
Sunt din Bucuresti, am 35 anisi 9 luni, 1.70 m, 66 kg, am 2 copii (baiat de 10 ani si 8 luni si fata de 2 ani si 5 luni)
Analize de sange, tomografie, RMN, radiografie la coloana vertebrala, ecografie la tiroida, ecografie abdominala, ecografie la san.
Ma sperie foarte rau amortirea capului mai ales in varful capului, dureri de pielea capului si mai ales presiunea aceea din nas, durerile de cap, ametelile, respiratia greoaie.
Am facut ecografie la san pt. ca ma dor sanii si mi-a revenit lactatia si ciclul este dereglat.
Simt cate-o data o apasare in piept si un nod in gat.
Am momente cand imi vine sa plang si sunt foarte nervoasa.
La coloana lombara am fost diagnosticata acum 10 ani cu sacralizarea vertrebei L5 dar nu am facut nici un tratament.
Poate fii toate aceste simptome pe baza de stres?
Pentru devierea de sept si hipertrofia de cornet nazal ce trebuie sa fac?
Va multumesc pentru raspuns.
Sanatate.

pentru problemele ce tin de ORL.. devaiatia de sept si rinita.. cel mai corect si eficient.. este un tratament chirurgical.
in rest.. cu siguranta ca Stresul de durata afecteaza foarte mult metabolizmul organizmului.. deregland fonul hormonal si de aici toate celelalte dereglari.
faceti un consult la unmedic Homeopat..
altfel aveti de ales intre tratamente la ginecolog+ endocrinolog+neurolog !
in rest.. cu siguranta ca Stresul de durata afecteaza foarte mult metabolizmul organizmului.. deregland fonul hormonal si de aici toate celelalte dereglari.
faceti un consult la unmedic Homeopat..
altfel aveti de ales intre tratamente la ginecolog+ endocrinolog+neurolog !

Multumesc pentru sfat.
Am fost la ginecolog, endocrinolog si neurolog si mi-a spus ca este totul ok.
Atunci de unde vin toate aceste simptome?
Sanatate.
Am fost la ginecolog, endocrinolog si neurolog si mi-a spus ca este totul ok.
Atunci de unde vin toate aceste simptome?
Sanatate.

Am uitat sa va spun ca am facut si encefalograma.
Acolo m-a pus sa respir cu gura cascata si foarte repede. In momentul acela mi s-au intepenit muschii si parca incepeau sa mi se inclesteze mainile. Am mai patit odata asa si am ajuns la spital unde mi-au facut cu calciu in vene. Mi-a spus ca fac caderi de calciu si magneziu. Oare sa fie asta cauza starii mele? La analize calciu si magneziu sunt ok. Sau pe baza de stres pierd calciu si magneziu?
Acolo m-a pus sa respir cu gura cascata si foarte repede. In momentul acela mi s-au intepenit muschii si parca incepeau sa mi se inclesteze mainile. Am mai patit odata asa si am ajuns la spital unde mi-au facut cu calciu in vene. Mi-a spus ca fac caderi de calciu si magneziu. Oare sa fie asta cauza starii mele? La analize calciu si magneziu sunt ok. Sau pe baza de stres pierd calciu si magneziu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 52Ameteli puternice cu stare de voma si stare de acru
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 3ameteli
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 1Dureri de cap severe
- 8Dureri permanente de cap
- 6cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
- 0Ameteala
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 3Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 0Oscilopsie? Părere va rog
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerea de cap Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: