Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept

04-12-2009
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Buna seara.De 1 an si jumatate ma simt rau.Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept, coloana imi trozneste rau, picioare si maini reci, inbalonari si multe altele. Cate-o data simt ca o presiune in nas si simt cum trag aer rece pe nas si nasul este rece, nasul este infundat dar nu mereu iar cand suflu iese foarte putin lichid alb nu mereu. Acum 2 zile am facut rmn si mi-a spus ca am o usoara deviatie spre dreapta a septului osos nazal, insotita de hipertrofia cornetelor nazale inferioare.Intrebarea mea este daca astea sunt cauzele starii mele de rau. Va multumesc.
5 comentarii
0
05-12-2009, ora 14:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
NU.
deviatia de sept si corneteel.. pot afecta respiratia nazala.. poate chear si circulatia cerebrala.. dar nu au nimic cu cooana si cu balonarile!
de unde sunteti?
varsta. KG. TA. ?
ce investigatii ati facut ?
0
05-12-2009, ora 21:28
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Buna seara,
Sunt din Bucuresti, am 35 anisi 9 luni, 1.70 m, 66 kg, am 2 copii (baiat de 10 ani si 8 luni si fata de 2 ani si 5 luni)
Analize de sange, tomografie, RMN, radiografie la coloana vertebrala, ecografie la tiroida, ecografie abdominala, ecografie la san.
Ma sperie foarte rau amortirea capului mai ales in varful capului, dureri de pielea capului si mai ales presiunea aceea din nas, durerile de cap, ametelile, respiratia greoaie.
Am facut ecografie la san pt. ca ma dor sanii si mi-a revenit lactatia si ciclul este dereglat.
Simt cate-o data o apasare in piept si un nod in gat.
Am momente cand imi vine sa plang si sunt foarte nervoasa.
La coloana lombara am fost diagnosticata acum 10 ani cu sacralizarea vertrebei L5 dar nu am facut nici un tratament.
Poate fii toate aceste simptome pe baza de stres?
Pentru devierea de sept si hipertrofia de cornet nazal ce trebuie sa fac?
Va multumesc pentru raspuns.
Sanatate.
0
06-12-2009, ora 07:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru problemele ce tin de ORL.. devaiatia de sept si rinita.. cel mai corect si eficient.. este un tratament chirurgical.
in rest.. cu siguranta ca Stresul de durata afecteaza foarte mult metabolizmul organizmului.. deregland fonul hormonal si de aici toate celelalte dereglari.
faceti un consult la unmedic Homeopat..
altfel aveti de ales intre tratamente la ginecolog+ endocrinolog+neurolog !
0
06-12-2009, ora 16:49
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Multumesc pentru sfat.
Am fost la ginecolog, endocrinolog si neurolog si mi-a spus ca este totul ok.
Atunci de unde vin toate aceste simptome?
Sanatate.
0
06-12-2009, ora 17:00
flory 74
Nu este medic/terapeut
flory 74
Am uitat sa va spun ca am facut si encefalograma.
Acolo m-a pus sa respir cu gura cascata si foarte repede. In momentul acela mi s-au intepenit muschii si parca incepeau sa mi se inclesteze mainile. Am mai patit odata asa si am ajuns la spital unde mi-au facut cu calciu in vene. Mi-a spus ca fac caderi de calciu si magneziu. Oare sa fie asta cauza starii mele? La analize calciu si magneziu sunt ok. Sau pe baza de stres pierd calciu si magneziu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • De ce apare amețeala?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  •