durere de cap
buna ziua, am 28 de ani si as dori sa va adresez o intrebare care o priveste pe mama mea, are 51 de ani, vaduva de 3 ani, sufera de hipertiroidie, a fost operata acum 1 an si jumatate de hernie de disc, are 1.58inaltime si 84 de kg, de vreo cateva luni acuza niste dureri in crestetul capului care nu trec cu analgezice si se accentueaza in momentul in care sa afla in curent sau pe langa un aparat de aer conditionat, aceleasi dureri le-a mai avut si acum 2 ani, a facut un tomograf dar rezultatele au fost bune, a fost apoi la un consult oftalmologic in urma caruia a primit o pereche de ochelari, si anul acesta o mers la oftalmolog si a primit o alta pereche de ochelari deoarece i-au fost modificate putin dioptriile, dar durerea persista va rog daca se poate sa ma indrumati cumva unde poate sa mearga pt un control sau care ar putea fi cauza acestor dureri ( stres, de natura hormonala, nu sriu unde sa mai mergem), a fost la neurolog a urmat un tratament dar durerea nu s-a ameliorat, va multumesc mult.
1 comentarii
o tensiune, o glicemie, un examen ORL(o sinuzita ????), incercati si aceste analize, un motiv exista, asadar trebuie cautat.multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 5amnezie si dureri de cap
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 3durere locala de cap
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 3Dureri mari de cap in timpul dietei
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 1tratare masea dureri de cap
- 0nas infundat si dureri de cap
- 1Dureri frecvente de cap
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 1anxietate si dureri de cap
- 1dureri de cap in parte stanga
- 3Durere de cap partea dreapta, persista 3 zile, nu cedeaza la medicamente
- 0Durere de cap pe partea dreapta, presiune.
- 0Dureri de cap interminabile
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: