Durere de cap de 1 an

26-08-2013
bbyy
Nu este medic/terapeut
bbyy
Buna ziua, de mai bine de un an de zile am niste dureri ingrozitoare de cap in zona tamplelor si intraocular. Durerea e mai avansata pe partea stanga, apare dimineata si spre seara devine insuportabila. Am facut un RMN si un control la oftalmolog si nu am nici o problema. Am luat foarte multe pastile antiinflamatorii, unele chiar foarte puternice si nu inceteaza durerea decat daca ma leg cu o esarfa foarte strans la cap. Am perioade de cateva zile in care nu ma doare deloc apoi incepe iar sa ma doara. Ce credeti ca ar putea fi? Momentan sunt plecata din tara i nu am posibilitatea sa ma adresez unui doctor insa durerile sunt aproape insuportabile. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
01-09-2013, ora 21:37
Ale6
Nu este medic/terapeut
Ale6
Durerea de cap-adevarata corvoada!! Este intradevar un chin.Doua luni m-a durut incontinu in zona tamplelor si a fruntii.La fel ca tine, am facut investigatii peste investigatii, am luat tratamente peste tratamente, iar in fial am scapat cu un unguent antireumatic cu care m-am uns la tample si in zona cefei, deoarece chiar daca nu resimteam durerea in timpul crizelor, ma durea teribil la apasare.Am folosit finalgon si un gel pe baza de ardei iute care poate fi gasit la plafar.Cum ma trage putin curentul, cum incepe durerea, dar imediat folosesc acestea si scap repede.Iti recomand sa le utiluzezi alternativ timp de 10 zile, iar apoi cand te doare.Sa te usuci mereu dupa baie.Majoritatea durerilor de cap nu au la baza o boala, ci stresul, afectiuni emotionale si reumatice.Cel mai bine ar fi sa consulti si un medic homeopat.NU MAI LUA ANTIINFLAMATOARE.Fac foarte rau.Bafta!Astept sa ne spui cum ti-a mers.
0
05-09-2013, ora 12:59
bbyy
Nu este medic/terapeut
bbyy
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Am sa rog pe cineva sa imi cumpere acest gel, banuiesc ca nu se gaseste aici in Germania. Promit sa va comunic rezultatul si sa incerc sa nu mai i-au antiinflamatoare. O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •