Durere de inimă?

25-09-2023
Maria.Popescu
Nu este medic/terapeut
Maria.Popescu
Bună ziua, acum 3 zile spre seară am resimțit în partea stângă niște înțepături de mică intensitate, ulterior următoarea zi m am trezit cu o presiune în zona inimii și o durere surdă care persistă și senzație de arsură.De asemenea am observat ca am o durere în zona sânului, mai exact în partea de jos a acestuia. Azi am început să simt furnicături în mâna și chiar în zona sânului. Precizez ca doar sânul stâng mă doare ca și cum ceva este inflamat iar masându-l durerea dispare cat de cat. Am mereu această senzație de presiune când respir. Am verificat și tensiunea și pulsul, care sunt ok. Ce ar putea fi mai exact? Un răspuns vă rog până ajung la medic zilele următoare!
2 comentarii
0
25-09-2023, ora 20:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu aveti nimic, ati lucrat stind aplecata ori un efort mai mare timp indelungat pe partea stinga si s-au comprimat muschii mai mult acolo creind o durere inter costala care o resimtiti cind respirati.
0
25-09-2023, ora 21:02
Maria.Popescu
Nu este medic/terapeut
Maria.Popescu
Nu mi amintesc să fi stat intr o poziție incomodă, dar presupun ca ceva a fost din cauza a ceea ce simt. Mulțumesc pentru răspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de plămâni - ce trebuie să știi
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  •