Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
Buna ziua!Am mare nevoie sa mi se răspundă ce ar putea fi!In primul rand am sa incep cu chestia ca eu trec printr o traumă si sunt depresiv anxioasa, am 20 de ani, sint femeie si am 65-66 de kg!De ceva timp am dureri de spate care parca trec si in fața in partea stanga, cu înțepături si dureri la atingere, din cauza anxietatii incerc mereu sa trag cel mai puternic si adânc aer in piept si mereu cred ca nu e suficient deși este pentru ca am fost la radiografie la plămâni(si oxigenul era 100%) si era bine, plaman sănătos, am fost la cardiolog(De două ori) si am făcut ekg, echo, tensiune si puls si toate au fost bune(atâta cand ca prima data cand am fost mi s a spus că de la traumă prin care am trecut si peste 10 atacuri de panica pe care le am făcut am avut o mica regurgitare aortica grad 0-1 dar a doua oară când am fost mi s a spus că nu mai este acea regurgitare(a doua oară am avut înțepături sus in dreaptă si in strângă si imi era sa nu fie de la inima si mi s a spus că nu este de la inima)sunt panicoasa si din orice durere pe care o simt fac una uriașă si ma sperii, nu stiu ce sa mai cred ca este, sa nu uit eu am trecut printr o operație cu anestezie in coloana!Va rog sa ma ajutati
1 comentarii
Va rog, cineva imi poate raspunde si mie ca sa nu mai stau așa panicată in fiecare minut..va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere partea stanga
- 2incomod
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 3durere in partea stanga intr-un punct fix.
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 6Dureri si amorteli in partea stanga
- 2durere in partea stanga inghinala
- 4Durere abdominala si toracica
- 1Dureri de burta, scaune cu bucati nedigerate, stare de oboseala, greata
- 9Dureri atroce sub coaste pe partea stanga (de doua luni) - fara diagnostic
- 3Dureri in partea stanga
- 3durere burta
- 1Interpretare analize și cauza probabilă
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: