Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile

27-01-2019
alexandru18x
Nu este medic/terapeut
alexandru18x
Buna ziua,

Ma numesc Alexandru, am 26 ani, si de 7-8 zile ma confrunt cu aceasta problema. Am sa va descriu pas cu pas in speranta ca un domn Doctor ma poate ajuta cu un sfat.
Acum o saptamana dupa ce am iesit din tura de noapte, am mers sa fac ceva cumparaturi, apoi un prieten m-a invitat la o bere.Am baut in jur de 5-6 beri pe stomacul gol, plus nu dormisem de 16 ore.
A doua zi m-am trezit cu o durere in partea stanga a abdomenului .Nu ma doare tare, ci ma jeneaza, ma simt umflat in burta si ma balonez.E ca si cum ceva ma tine acolo pe dinauntru, mai ales cand ma aplec, si dupa ce mananc.Mentionez ca durerea radiaza in umarul stang si clavicula ca o intepatura dupa ce mananc.Am mai resimtit si in trecut aceasta iradiere a umarului stang claviculei dupa ce mancam, dar ma gandeam ca am mancat prea mult probabil si de aceaa ma inteapa.
Nu am alte simptome asociate precum febra, voma, constipatie, scaune moi, etc

Am fost la farmacie, farmacista dupa ce i-am descris situatia ar fi banuit ca poate fii vorba despre o acumulare de gaze in intestine sau colon, si mi-a dat un medicament Buscopan pe care sa il iau.Am luat acel medicament timp de 3 zile si nimic nu s-a schimbat.
Am luat si Raditidina, iar apoi am luat NEXIUM in ideea ca poate fi de la stomac, tot degeaba nimic nu s-a schimbat.

Va implor, ajutati-ma cu un sfat cu o explicatie, nu stiu ce am, si de cateva zile am stari de anxietate referitor la problema asta.

Abia ce am venit in Marea Britanie, deci nu sunt in Romania , am un job sedentar, lucrez la calculator deci tot timpul il petrec pe computer.Din pacate nu sunt inregistrat aici la niciun doctor, si ca sa merg sa fac un control sau un ecograf este foarte costisitor si nu dispun de respectiva suma de bani deocamdata.

Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: