durere de ureche, la masticatie

06-04-2010
sora_no_1
Nu este medic/terapeut
sora_no_1
Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: in timpul mesei (in timpul masticatiei) am o durere in urechea stanga. Nu este foarte ascutita, avand in vedere ca o suport de cel putin 2 luni, dar se mentine la aceeasi intensitate. Nu am fost la medic, am ajuns defapt cu baietelul meu de 3 ani si urma sa-l rog pe medicul specialist sa ma examineze si pe mine, dar pentru ca problema copilului a fost grava(otomastoidita) am lasat-o pe a mea deoparte. Vreau sa precizez ca nu am alte simptome si nici nu am facut vreun tratament.
3 comentarii
0
06-04-2010, ora 20:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
posibil sa NU fie problema la Ureche!
e posibil sa fie din cauza articulatiei temporomandibulare ( o plomba mai inalta sau lipsuri dentarea ce a modificat lucrul articulatiei ! se trateaza la stomato sau Maxilo facial
0
08-04-2010, ora 10:12
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Exista cateva remedii homeopatice care a "au " acest simptom ( durere in ureche in timpul masticatiei ), cu alte cuvinte care pot rezolva aceasta problema cu conditia ca remediul sa corespunda aspectelor generale si modalitatilor pacientului. Sigur, daca este o problema stomatologica o veti rezolva doar intr-un cabinet stomatologic.
0
08-04-2010, ora 22:37
sora_no_1
Nu este medic/terapeut
sora_no_1
Va multumesc pentru raspunsuri si o sa iau in considerare si aceasta posibilitate desi dantura mea nu a suferit modificari recente, de genul celor mentionate de dumneavoastra. O sa-mi fac timp pana la urma sa ajung si la un consult ORL, pentru ca nu vad niciun semn de ameliorare, iar durerea pe care o simt este chiar in zona timpanului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •