dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla

25-03-2011
yoooanna
Nu este medic/terapeut
yoooanna
Buna ziua.HEEEELLLPPP! Am dureri groaznice care pornesc de la ceafa(numai partea stanga), gat, urechi maxilar pana la tampla! Ininte ma durea doar urechea si gatu akm situatia s-a agravat si nu stiu de ce pentru ca la medic am fost(de familie).am durerile cam de 2 ani si dupa un tratament reveneau km la 2-3luni insa recent revin cam la 2 saptamani. Medicul mi-a spus k daca eram baba imi zicea k am spondiloza;)).si k totul porneste de la ceafa; cauze: stat prost la pc cu gatul, dormit prost sau curent.insa...tratamentul are efect scurt pt k durerea revine pana acum nici un tratament nu am descoperit sa vindece ci doar sa amelioreze(indiferent de diagnostic) si asta ma infurie..Intrebarea mea e..cu ce sa incep orl sau neurologie????(dureri de cap nu am decat la tample si atunci cand ma doare tot)...marti sau miercuri vreau sa ma duc dar nu stiu unde...plsss..Multumesc anticipat!
9 comentarii
0
25-03-2011, ora 18:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. incepi cu ORL
2 continui cu stomatologul
3 mergi la Balneologie..fiindca spondiloza poate fi is la persoane mai tinere care au probleme digestive si ca urmare o proasta absorbtie a mineralolor.. fapt ce duce la utilizarea de catre organizm a mineralelor din os.. provocand schimbati la coloana mult mai repede decat se crede
4 si in ultimul rand la Neurolog
0
25-03-2011, ora 19:51
yoooanna
Nu este medic/terapeut
yoooanna
Multumesc mult...asa o sa fac! O sa va anunt ce rezolv!O seara placuta!..Apreciez f mult ceea ce faceti(nu credeam k imi veti raspunde)...precis sunteti un mare ajutor multora.
0
18-03-2014, ora 20:20
iubitzik_just_4you
Nu este medic/terapeut
iubitzik_just_4you
buna seara, am o durere de urechi cap ceafa, cand pasesc simt ca m-i se cutremura creierii... ma doare de 3-4 zile.. azi am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la neuro si la orl ideea este ca ma doare foarte tare si nu am gasit calmant am intepaturi atat in urechi cat si in cap va rog daca pute-ti sa imi dati un sfat va multumesc
0
18-03-2014, ora 20:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
antineuralgic si aulin.. pe gura
in ureche se pune Otocalm Cald 5-6 pic si un saculet cald deasupra urechii
maine ajungi urgent la ORL
0
21-03-2014, ora 08:10
iubitzik_just_4you
Nu este medic/terapeut
iubitzik_just_4you
buna ziua va multumesc pt raspums vreau sa va spun am fost la orl nu am nici o problema. de la medicul de familie am primit trimitere la orl si la neuro am fost la oftalmologie pt linistea mea pt ca port ochelari si ma gandeam ca durerea de cap poate sa provina de acolo in final dioptriile si ochelarii sunt ok am fost la orl unde doctorul mi-a spus ca el vede totul curat totusi imi da sa fac o radioagrafie la sinusuri am facut-o sunt curate am ajuns si la neuro bn cu insistente a trebuit sa ma reintorc la medicul de familie sa imi dea trimitere de urgenta pt ca programri faceau doar in aprilie... im fine la neuro mi-a facut testele alea care le fac ei a spus ca sunt ok si mi-a pus o perfuze am stat acolo durerea se ameliorase dar nu in totalitate la plecare mi-a scris o reteta si am intrebat e nevoie sa fac un tomograf am nevoie de alte analize ce sa fac ? a spus ca daca ea nu crede ca e nevoie de tomograf dar pt linistea mea imi da o trimitere iar daca nu ma lasa durere sa ma reintorc la un doctor neuro... am iesit de acolo si bineinteles daca am vazut ca ma doare am ajuns sa fac si un tomograf am intrat dupa terminare mi-a spus ca e nevoie de un tomograf cu ser sau nu stiu cum se numeste acela in care mi-a pus iar o branula si o perfuzie nu stiu ce era doar ca mi-a transmis o caldura in corp. mi-au dat cd mi s-a spus sa nu plec acasa pana nu ajung inapoi la neuro ca sa vada analizele cei unde am facut tomograful mi-au spus ca este o vas dilatat la neuro mi-au spus ca pe partea stanga la creierul mic este un meningiom calcificat si ca nu din cauza asta am durerile de cap mi-au dat mai departe sa fac un rmn e posibil doar luni... in dimineata asta m-am trezit cu o durere de ceafa si bineinteles capul pe partea stanga. intrebarea mea de ce ma doare capul si ceafa tot pe partea stanga ?? ce trebuie sa fac unde sa merg va rog sa ma ajuta-ti si ma multumesc mult pt raspuns!!
0
22-03-2014, ora 21:43
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1, nu trebui sa te agitisi te alarmzi ca NU rezolvi nimic
2 daca este un anevrizm de vas.. orice agitatie poate duce la ruptura vasului si la hemoragie.
deci NU faci sport, nu stai la soare, nu consumi Lactate, garsimi animale si lichide fierbinti
3.. fcai investigatiile indicate de medici..calm si fara agitatie..
0
15-06-2014, ora 18:35
00
Nu este medic/terapeut
00
Buna ziua! de ceva timp am dureri, in special pe partea dreapta, de gat, ureche, mai nou si tampla, ceafa, uneori dantura. pentru ca mai intai m a durut gatul, ganglioni mariti durerosi si am un polip pe amigdala dreapta am fost la orl unde mi au facut un exudat faringian si proteina c reactiva, vsh, aslo si cred ca mai era ceva..dar au iesit bine..am urmat un tratament cu nurofen, decasept, si bixtonim xylo..am uitat sa precizez si de flegme. am simptomele astea de cateva luni. nu ma doare mereu, dar durerea revine. va rog sa imi dati un sfat, o parere. multumesc anticipat!
1
16-06-2014, ora 11:35
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. consult si tratament a infectiilor dentare la stomatolog
2 consult la Gastrologie.. pentru a exclude un reflux gastric care afecteaza farinbgele, p[rovoaca formarea acelor flegme
3 te intorci la ORL..si daca amigdalele sunt marite.. pui intrebare de scos amigdalele sau de facut criptolizis
0
22-01-2018, ora 07:04
Melinte Georgiana
Nu este medic/terapeut
Melinte Georgiana
Buna dimineata! Am si eu o problema, de vreo cateva luni am dureri de cap, tample si urechi. Uneori ma inteapa in cap si dupa urechea dreapta. Tot odata vad uneori in ceata si puncte negre. Si a mai aparut o problema ma doare toata gura( gingiile) Ce poate fi? Multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  • E normal să te doară capul uneori?
  •