durere dupa plomba
Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii
Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.
Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 6Masele cariate... durere
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 7Sinusul spart la o măsea :(
- 2Masea plombata cu fisura
- 4Durere dupa obturatie
- 3Durere măsea plombata
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 1Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie