Durere fantoma.
Va cer cu disperare un sfat, nu stiu daca cineva s-a confruntat cu asta pana acum. Am ramas cu durere in urma unei extracţii dentare. Am facut multe investigaţii in tara ca la final sa am un diagnostic 'durere neuropata(fantoma). Precizez ca am dureri continue suportabile si crize de durere accentuate. Ce medicamente por lua pt a trece durerea? Deocamdată iau amitriptilina 50 mg/zi de 5 zile si s-a mai diminuat durere in proporţie de 15%. Oare o sa raman cu aceasta durere mereu sau va trece?
1 comentarii
Pt durerile neuropate e recomandat Lyrica. Amitriptilina e un antidepresiv.
Parerea mea e sa mergeti la un medic bun si prin alte parti. Poate nu au fost curatate bine canalele.
Nu puteti sa luati medicamente ca acestea a la long pt durere de dinti...
Va cred ca ati fost la n cabinete dar totusi mai incercati. Poate la Facultatea de Stomatologie pe Plevnei, gasiti vreun profesor universitar mai documentat in privinta acestui aspect.
Parerea mea e sa mergeti la un medic bun si prin alte parti. Poate nu au fost curatate bine canalele.
Nu puteti sa luati medicamente ca acestea a la long pt durere de dinti...
Va cred ca ati fost la n cabinete dar totusi mai incercati. Poate la Facultatea de Stomatologie pe Plevnei, gasiti vreun profesor universitar mai documentat in privinta acestui aspect.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare