Durere in gat de 5 zile si nas infundat. Am avut febra o zi doar.
DE 5 zile ma confrunt cu ceva cam straniu. Pare sa fie o viroza la o prima vedere. Stiu ca am avuto data febra 37 dar de atunci nu am mai avut deloc febra nici dimieanta, pranz noaptea. A inceput cu dureri puternice in gat apoi peste 3 zile nas infundat si in prezent mai am dureri in gat.
Partea nasoala o reprezinta noaptea, am pusee de tuse, tusesc intruna nu pot sa dorm. Este excitat gatul. CE poate fi? In rest nu sunt probleme nu am stare febrila. Ma simt epuizt pentru ca nu pot dormi de la tusee incontinuu. Tusesc sec dar cateodata mai si rup. Imi cer scuze dar ma exprim mai pe intelesul tutruror. Expectorez...cateodata tuse productiva.
Partea nasoala o reprezinta noaptea, am pusee de tuse, tusesc intruna nu pot sa dorm. Este excitat gatul. CE poate fi? In rest nu sunt probleme nu am stare febrila. Ma simt epuizt pentru ca nu pot dormi de la tusee incontinuu. Tusesc sec dar cateodata mai si rup. Imi cer scuze dar ma exprim mai pe intelesul tutruror. Expectorez...cateodata tuse productiva.
3 comentarii
este posibil un reflux gastro-esofagian in somn.. care irita faringele
se exclud toate acidulatele. otet, lamai..s.a
luati un maalox la culcare
se exclud toate acidulatele. otet, lamai..s.a
luati un maalox la culcare
Multumesc pentru raspuns...
Dar credeti ca paote sa fie si o Faringita acuta? Citeam undeva ca febra paote sa fie sau sa nu fie prezenta. Pentru afarginita acuta se prescriu antibiotice sau ?
Dar credeti ca paote sa fie si o Faringita acuta? Citeam undeva ca febra paote sa fie sau sa nu fie prezenta. Pentru afarginita acuta se prescriu antibiotice sau ?
nfaringita poate sa fie provocata de acidul gastric si se vindeca foarte simplu cu un antacid
daca se foloseste antibiotic.. se deregleaza si mai mult digestia si o faringita poate sa nu treaca
daca se foloseste antibiotic.. se deregleaza si mai mult digestia si o faringita poate sa nu treaca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 1durere persistenta in gat
- 3durere persistenta in gat
- 6Durere insuportabila
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 1durere in gat
- 3dureri in gat, pata pe limba si tuse
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 1Durere in gat
- 1Durere persistenta in gat
- 2Durere în gât la înghițire și salivă din abundență
- 0Dureri de gat si limba