Durere persistenta in gat
Buna ziua! Am o durere, mai exact o intepatura in partea stanga a gatului in momentul cand inghit. Am fost la ORL si mi sa spus ca nu am nimic, am facut exudatul iar acesta a iesit bun. Am fost la gastro si mi sa spus ca am hernie hiatală si reflux gastric dar nu este chiar atat de grav si ca nu se vede nici o leziune pe esofag. Mi.am facut analizele iar acestea au iesit perfect normale. Ma gandesc ca daca aveam vreo infectie in corp sau altceva trebuia sa apara nereguli la analizele de sange. Dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am aceasta durere in gat de cateva luni
1 comentarii
ai un diagnostic..clar.. confirmat hernie hiatală si reflux gastric.
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 5Iritatie in gat, tuse seaca iritativa
- 3probleme mari in gat
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 1Dureri puternice in ureche si gat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 1durere in gat
- 1Otita. Tratare fara antibiotic.
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 2probleme cu gatul
- 1Durere gat la inghitire
- 6Durere în gât!
- 1Durere/usturime in gat de 2 saptamani
- 2Durere ciudata in gat
- 0Senzatie de jena in gat
- 4Gat Inflamat de 3 luni
- 1Arsuri în gat
- 8Gat iritat