Durere persistenta in gat

Buna ziua! Am o durere, mai exact o intepatura in partea stanga a gatului in momentul cand inghit. Am fost la ORL si mi sa spus ca nu am nimic, am facut exudatul iar acesta a iesit bun. Am fost la gastro si mi sa spus ca am hernie hiatală si reflux gastric dar nu este chiar atat de grav si ca nu se vede nici o leziune pe esofag. Mi.am facut analizele iar acestea au iesit perfect normale. Ma gandesc ca daca aveam vreo infectie in corp sau altceva trebuia sa apara nereguli la analizele de sange. Dar pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am aceasta durere in gat de cateva luni
1 comentarii

ai un diagnostic..clar.. confirmat hernie hiatală si reflux gastric.
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta
asta inseamna ca acidul gastric ajunge noaptea in somn.. pana in faringe...asta si da acele dureri
daca nu intelegi ca trebuie schimbat regimul alimentar si luat un antacid la culcare
cu timpul o sa apara si ce vrea doamna doctor sa vada.. si ulceratii pe esofag si ulcer gastric.. dar cred ca nu iti doresti asta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat, dupa radioterapie.
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 0Durere de cap, in gat si nas infundat
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 2Durere in gat
- 5Arsura in nas si gat
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 1ce poate fi la gat?
- 1Durere gât partea dreaptă, durere ureche..durere maxilar..stare psihică precară
- 1Durere foarte tare in gat la inghitire
- 0Disconfort/durere in gat
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
- 8Gat iritat
- 10Durere permanenta in gat, de cateva luni
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 2Durere de gat si ureche / ganglioni inflamati
- 1Durere in gat
Mai multe informații despre: Durerile in gat durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: