durere in gat

08-10-2016
Gabriel1997
Nu este medic/terapeut
Gabriel1997
Buna ziua, am si eu o problema. In fiecare dimineata, cand ma trezesc, am o durere in gat. Apare doar dimineata, pe parcursul zilei trece si dimineata am o mica tuse productiva (care se rupe) dar pentru scurt timp.
Tin sa mentionez ca iau singulair si aerius de ani buni si acum o saptamana am avut o raceala (durere in gat + febra). Am luat augmentin 7 zile, nurofen forte, strepsils plus si decasept(mi-a spus doctorul ca am imunitatea f scazuta pentru ca racesc des si dupa acest tratement trebuie sa iau ceva de imunitate). Dupa 7 zile mi-a trecut, insa dupa aceea mi-a aparut o tuse seaca (pe care nu o aveam cand luam antibiotic) destul de sacaietoare. Am fost la farmacie am luat herbion lichen de piatra si tussin forte (asa mi-a fost recomandat de farmacista).
Este posibil sa respir si pe gura pentru ca am si o rinita(respir ba pe o nara ba pe cealalta).. ideea e ca aveam si inainte si nu ma trezeam cu gatul varza. Dupa un ceai cald imi trece dar nu mi se pare normal sa se intample asta..
Ce pot face in privinta asta ?
Multumesc.
1 comentarii
0
11-10-2016, ora 20:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
absolut toate problemele care le ai... si rinita si faringita si alergiile se trag de la o singura cauza
ai probleme grave de digestie...
un reflux gastro-esofagian in somn..duce la acele dureri de dimineata..dupa ce acidul gastric noapte aitiirita faringele.
intestinele care nu functioneaza corect..duc la o intoxicare a organismului.. care nu mia elimina din corp alergenii..si ca urmare folosesti de ani de zile tratament abuziv si aiurea pentru alergie fara sa tratezi cauza
e mult de muncit asupra regimului corect alimentar.. dar asta este singura solutie sa scapi de medici si medicamente
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •