Durere in piept, ce poate fi ?
Astazi mi-a aparut o durere in piept, din senin. Nu am facut nimic si pur si simplu a aparut.
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 4Manifestari ciudate: senzatie de nod in gat, durere in piept, atacuri de panica
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 12apasare in piept
- 0De doua zile simt o durere in piept
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 1Durere de piept
- 1Durere in zona toracica in momentul inhalarii aerului.
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 9durere ascutita in piept stanga (zona inimii)
- 1durere in piept
- 5Dureri piept
- 2Dureri de piept.
- 1Durere in piept
- 0Durere in piept partea dreaptă la efort
- 2Durere în piept, scuip sange
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: