Durere in piept, ce poate fi ?
Astazi mi-a aparut o durere in piept, din senin. Nu am facut nimic si pur si simplu a aparut.
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere in piept si in partea dreapta sub coaste
- 2ce diagnostic am?
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 3durere in piept cand ajung cred alimentele inghitite
- 10Help! am o durere in capul pieptului
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 9durere in piept si multe altele
- 5Palpitatii si dureri in piept
- 8Am o senzatie ciudata in piept
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 10Dureri in piept...
- 0Durere in piept, stern
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 1Probleme de Sănătate
- 0Durere stern
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 2Durere mare piept, stern
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: