Durere in piept, ce poate fi ?
Astazi mi-a aparut o durere in piept, din senin. Nu am facut nimic si pur si simplu a aparut.
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 9Durere in piept, retrosternala sau mediastinala
- 12apasare in piept
- 5Palpitatii si dureri in piept
- 1Durere in piept
- 3dureri in piept
- 2dureri in piept
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 3Durere spate si piept
- 1durere in piept
- 0Dureri in piept
- 1Durere in zona sternului
- 3Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
- 0Durere in piept si in spate intre omoplati
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: