Durere in piept, ce poate fi ?
Astazi mi-a aparut o durere in piept, din senin. Nu am facut nimic si pur si simplu a aparut.
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere in piept
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 0De doua zile simt o durere in piept
- 4dureri in piept (care au inceput de doi ani)
- 3Dureri in piept!
- 10Dureri la plamani sau dureri de spate?
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1durere in piept
- 6Dureri in piept
- 1Durere in piept
- 5Direri in piept ciudate
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 1Durere stern piept
- 0Durere stern
- 2Durere în piept inexplicabila
- 0Bronșită acuta și durere im piept
- 8Dureri toracale. Preinfarct/infarct sau simple contracții ale mușchilor
Mai multe informații despre: Durerea in piept