Durere persistenta după tratament de canal

22-01-2023
Iancu M.
Nu este medic/terapeut
Iancu M.
Buna ziua! In luna mai 2022 am avut prima intervenție la un premolar (1.5), o carie care nu mi-a dat niciodată vreun simptom dar care se pare că a fost adâncă de a trebuit tratament de canal. După o pauză de câteva zile revin pentru obturație însă cu o durere la presiune. Dr a zis sa mai aștept până trece încă vreo săptămână eventual sa iau niste antiinflamatoare. Durerea nu a trecut, am luat 5 zile antiinflamator dar nicio schimbare. A refăcut pentru a doua oară tratamentul, am făcut radiografie iar Dr a zis că se vede un pic de inflamație in partea de sus aproape de coroana dar că tratamentul este efectuat bine și să aștept până trece durerea. Am așteptat o luna după care am revenit, Dr nu știa de ce încă mai doare, a refăcut pentru a doua oară tratamentul și a zis sa mai aștept o lună-doua. Am revenit după 2 luni, la fel s-a întâmplat, a refăcut tratamentul și de data aceasta a zis sa stau așa până trece, cate luni e necesar. De atunci și până în prezent (aproximativ 5 luni) am stat așa iar durerea nu a dispărut, Dr mi-a spus că nu a mai întâlnit așa ceva și că nu știe ce ar putea fi. Va rog frumos sa mă ajutați cu un sfat că m-am saturat de aceasta problema!! Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
0
15-03-2023, ora 11:28
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

uneori dintii pot avea pe interior o anatomie mai sofisticata decat la marea majoritate a dintilor, motiv pentru care un tratament standard uneori poate sa nu fie suficient.

Din ce relatati, recomandarea mea ar fi sa mergeti la un medic specializat pe tratamente de canal si sa se refaca la microscop tratamentul.O durere care persista mai mult de o luna de zile trebuie evaluata cu atentie.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

-------------*

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul