Durere, pulsatie in crestetul capului
Buna ziua!
De 2 zile simt ca un fel de durere in crestetul capului care ma ingrijoreaza destul de mult. Am 15 ani si mentionez ca am suferit usoare atacuri de panica la sfarsitul lunii decembrie 2016. Acum 2 zile am fost la psiholog si d-na psiholog mi-a spus ca am o usoara anxietate.
M-am intrebat daca aceasta durere este una de tip psihic deoarece uneori nu o simt.
Imi puteti spune ce fel de afectiune am mai exact? Multumesc
De 2 zile simt ca un fel de durere in crestetul capului care ma ingrijoreaza destul de mult. Am 15 ani si mentionez ca am suferit usoare atacuri de panica la sfarsitul lunii decembrie 2016. Acum 2 zile am fost la psiholog si d-na psiholog mi-a spus ca am o usoara anxietate.
M-am intrebat daca aceasta durere este una de tip psihic deoarece uneori nu o simt.
Imi puteti spune ce fel de afectiune am mai exact? Multumesc
2 comentarii
Buna ziua. Nu se poate spune de la distanta ce afectiune aveti exact. Intrebarea e daca durerea de cap are o cauza organica sau o cauza psihica. Pare a fi a doua varianta, dar pana nu mergeti la un consult de specialitate nu va poate spune nimeni cu certitudine. Sanatate!
Durerea o simt doar atunci cand am acea stare de anxietate, dar eu m-am gandit ca aceasta este un simptom a unei raceli/gripe deoarece cand inghit, uneori, ma doare putin in crestetul capului (ma doare putin si in gat). Va multumesc pt raspuns. O zi buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6anxietate, atacuri de panica
- 14de ce eu? Si cum sa scap?
- 4Diagnosticare narcolepsie sau afectiune similara
- 6Anxietate frica fara motiv
- 4ipohondru sau anxietate
- 5Cum imi dau seama daca sufar de ceva mai grav decat anxietatea?
- 50Anxietate. ajutor!!!
- 4Legatura dintre droguri si anxietate...
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 3Anxietate sau schizofrenie?
- 4Rosu la faţă
- 5anxietate sau?
- 9Stare ciudata de frica
- 11Nu inteleg. Anxietate sau probleme cu inima?
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 3Atacuri de panica?
- 0Stare ciudata de ameteala.
- 10anxietate sau nu?
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: