durere puternica de cap

23-11-2011
alina negret
Nu este medic/terapeut
alina negret
buna seara, uneori ma doare foarte tare capul si chiar daca iau pastile impotriva acestei dureri, inca persista, pe langa asta ce ma sperie foarte tare este ca uneori simt un miros ciudat si atunci cand mirosul acela de sange parca se intesifica ma dor si tamplele.va rog foarte mult sa-mi raspundeti daca puteti.Va multumesc!
3 comentarii
0
23-11-2011, ora 18:15
tema
Nu este medic/terapeut
tema
In primul rand mergi la Cardiolog si asta cat mai urgent. Poate ai tensiunea mare, sau sa nu fie cumva o problema vasculara.
Nu bea multa apa deodata si nu manca sarat, sucuri cola sau cafea, nu sta in frig.
Daca aici nu ai nimic, mai poate fi de la o sinuzita si sa mergi la ORL.
0
23-11-2011, ora 20:01
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ce varsta ai? Sfatul de mai sus este bun, dar e bine sa te mai vada si un neurolog care stie mai multe despre cefalee, faci si investigatii sangvine screening si eu iti mai recomand si un consult oftalmologic cu examen al fundului de ochi; numai bine
0
24-11-2011, ora 20:19
alina negret
Nu este medic/terapeut
alina negret
buna seara!va multumesc foarte mult..aveam deja probleme cu ochii, si am purtat ochelari 4 ani, insa la recomandararea medicului nu i-am mai purtat de la varsta de 15 ani, acum am 21.In legatura cu tensiunea mare, in urma unui control am descoperit ca uneori imi creste repede tensiunea si o sa incerc sa renunt la cola pentru ca in ultima perioada am baut parca mai mult ca niciodata...va multumesc foarte mult inca odata pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.