Durere si mucus in gat de cateva saptamani

20-08-2018
Elena.208
Nu este medic/terapeut
Elena.208
Buna ziua! Acum 3 saptamani am inceput sa simt un nod in gat care nu mai dispare. Apoi situatia s-a agravat. Simt un mucus in gat pe care il inghit si pe care nu pot sa il elimin afara. Am gatul uscat si buzele la fel, dar mucusul acela este in exces Mi-au aparut si niste bubite pe limba spre gat. Din ce am citit am inteles ca sunt doar papilele gustative. Dar ma deranjaza enorm de mult mucusul acela. Ce credeti ca ar putea fi? Tin sa precizez si ca acum o luna am aflat ca am HPV.Ar putea sa aiba legatura cu boala aceasta ? Am facut analize si nu mi au iesit tulpuni periculoase, iar apoi am inceput sa iau tratament cu isoprinosine si ovule. Deci, as vrea sa aflu urmatoarele lucruri:
1. Daca nodul in gat, mucusul si bubitele de pe limba au legatura cu HPV si daca nu, ce ar putea fi altceva.
2. Daca o sa pot sa scap vreodata de hpv din organism, sau doar o sa pot sa il tin sub control. Am inteles din alte pareri ca virusul s ar elimina singur din organism in 2 ani daca sistemul imunitar este puternic.
3. Am facut recent analize pentru hiv, hepapita b si c su sifilis. Si astept rezultatuele. Somptomele enumerate pot sa aiba legatura si cu una din bolile acestea? Am am avut un raport sexual neprotejat cu o persoana de la cate am luat hpv si imi e frica sa nu fie si alte boli mai grave.
4. Altceva ce as mai putea sa va spun este ca ma simt de parca as fi racita cu usturimea aceasta in gat si cu mucusul, in ultima perioada am fost stresata la maxim si ma gandesc ca si din cauza asta am unele simptome. Dar astept raspunsul dumneavoastra si sper ca o sa ma pot linistii pentru ca simt ca nu mai am putere sa lupt singura deoarece parintilor mei nu le am zis despre toate probleme aceste. Va rog din suflet sa ma ajutati cu orice sfat, cu orice indrumare.
Va multumesc!
Am uitat sa mentionez si faptul ca am 20 de ani
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum tratezi durerea în gât (ce să faci și ce nu)
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •