Durere/usturime in gat de 2 saptamani
Buna ziua!
De 2 saptamani am o usturime/durere puternica in gat ce nu trece, iar in dimineata asta am descoperit niste pete/picatele mici rosii pe cerul gurii, dar nu si in gat. Mentionez ca nu tusesc deloc, dar imi curge nasul (destul de gros) si mie se aduna flegma in gay. Am tot luat miere, am facut gargara cu sare, ba chiar am luat niste paracetamol in primele zile de simptome. Ar trebui sa fac o vizita la doctor? E vineri dupa-amiaza acum si ma pregatesc de munca. Ar fii prea tarziu luni? Ce ar putea fi? Ce ma sfatuiti?
Mtumesc mult!
De 2 saptamani am o usturime/durere puternica in gat ce nu trece, iar in dimineata asta am descoperit niste pete/picatele mici rosii pe cerul gurii, dar nu si in gat. Mentionez ca nu tusesc deloc, dar imi curge nasul (destul de gros) si mie se aduna flegma in gay. Am tot luat miere, am facut gargara cu sare, ba chiar am luat niste paracetamol in primele zile de simptome. Ar trebui sa fac o vizita la doctor? E vineri dupa-amiaza acum si ma pregatesc de munca. Ar fii prea tarziu luni? Ce ar putea fi? Ce ma sfatuiti?
Mtumesc mult!
1 comentarii
1 sa nu mia consumi citrice, otet, lamai, usturoi, acidulate
2 sa ei un antacid cand ustura si dupa el sa dai cu faringo.sprey
2 sa ei un antacid cand ustura si dupa el sa dai cu faringo.sprey
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9boala genitala
- 3dureri de gat, dupa radioterapie.
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 21ma doare gatul de inebunesc
- 2durere foarte puternica in gat, nu pot vorbi
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 2mereu racit si dureri in gat
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 3am o problema la care nu ai dau de cap
- 0Durere in gat
- 1Durere persistenta in gat
- 1Durere gat și limba iritata
- 1Durere in gat-respiratie grea ziua
- 0apasare pe piept
- 2Gat uscat si usturime
- 1Durere in gat
- 2Durere de gat si ureche / ganglioni inflamati