Durere toracica
Buna ziua!
Din luna decembrie in fiecare zi am o durere toracica ventrala care dureaza 1-2 minute dupa care trece. Este ceva foarte grav, nu am ajuns la o consultatie deoarece medicul meu de familie este plecat din tara.
Va multumesc!
Din luna decembrie in fiecare zi am o durere toracica ventrala care dureaza 1-2 minute dupa care trece. Este ceva foarte grav, nu am ajuns la o consultatie deoarece medicul meu de familie este plecat din tara.
Va multumesc!
3 comentarii
Durerea toracica. O durere toracica de durata mica ( 1-2 minute, asa cum spuneti ), mai ales daca e localizata precordial, trebuie investigata de urgenta. Va recomand sa va adresati cat se poate de repede unui cardiolog care va va face investigatiile necesare, va va stabili un diagnostic si un tratament corespunzator. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va multumesc pentru raspuns.
Am reusit o programare dar abia marti. Este prea tarziu?
Am reusit o programare dar abia marti. Este prea tarziu?
Abia acum am vazut mesajul si intrebarea dumneavoastra. Astept cu interes sa-mi comunicati rezultatul consultatiei, daca sunteti amabil sa mi-l transmiteti. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sunt grav bolnav de CMOH
- 2Palpitații, tensiune ușor crescută și o stare foarte ușoară de amețeală constantă
- 2Probleme cardiace sau probleme ale sistemului nervos?
- 0Soft holter
- 1Subdenivelare ST in panta la testul de efort
- 3Durere in spate și piept
- 2Tensiune la efort
- 2Insuficienta cardiaca
- 1Problema cardio
- 2Puls foarte mare