Durere zona sacrala + picior stang amortit
Buna ziua, am dureri la coloana zona sacrala + piciorul stang putin amortit.
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
1 comentarii
PS : Pot face orice exercitiu fizic fara pic de durere, si la kinetoterapeut fac tot ce zice ala fara nici o problema si nici o durere. De obicei ma doare spatele si simt amorteala in picior cand stau in pat... de ce ?.. nimeni nu stie.. inca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 29Erizipel - cum scap de acest microb?
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 4intepaturi in vena si amorteti de maini si picioare
- 81Fractura de stres la antepiciorul drept (metatarsian III)
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 164Disconfort in timpul mersului
- 6unghie picior care puroiaza
- 38Acum 2 zile am calcat stramb cu piciorul stang
- 16laba piciroului umflata
- 10Instabilitatea picioarelor dupa hernie de disc
- 8Picioare mirositoare?
- 0Picioare, articulatii obosite.
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 1Laba piciorului umflata
- 5fractura tibie peroneu nu se dezumfla laba piciorului
- 2dureri picioare
- 21arsuri la picioare in diferite zone
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 3Osteomul osteoid la nivel lombar (L4)
Mai multe informații despre: Piciorul amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: