Durere zona sacrala + picior stang amortit
Buna ziua, am dureri la coloana zona sacrala + piciorul stang putin amortit.
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
1 comentarii
PS : Pot face orice exercitiu fizic fara pic de durere, si la kinetoterapeut fac tot ce zice ala fara nici o problema si nici o durere. De obicei ma doare spatele si simt amorteala in picior cand stau in pat... de ce ?.. nimeni nu stie.. inca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Picioare scobite
- 6ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani
- 4Spuneti-mi ce am va rog !!! Nu pot misca piciorul!
- 36laba piciorului umflata
- 8rinichi bolnavi (cauza) - picioare umflate (efect)?
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 3picioare umflate si amortite
- 18Durere deget mare picior drept (traumatism, fara inflamare sau alte semne evidente)
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 3Fractura picior drept
- 23durere in pulpa piciorului
- 0Pot sa alerg daca am avut piciorul rupt?
- 1Probleme cu picioarele...
- 1Problema la mers
- 1Un sfat va rog - amorteli mana
- 1Probleme de sănătate - durere si amorteala coapsa
Mai multe informații despre: Piciorul amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: