Dureri de cap

15-02-2018
Kittw
Nu este medic/terapeut
Kittw
Buna tuturor!!
De cateva luni ma confrunt cu niste dureri de cap ft mari stari de ameteala (cap tulbure mai exact) si mai nou ma incearca si niste stari de voma.
Am fost la un neurolog acum 3 sapt si mi-a zis ca e vb de migrene( mi-a dat sa iau 10 zile 10 pastile de movalis) si 2 trimiteri una la oftalmologie si una sa-mi fac radiografie la cervicala.
Dupa controlul de la oftal am o miopie mica (-0.25 si -0.50) iar la radiog mi-a iesit ca am niste "ciocuri" la coloana dar nu ft mari si ca nu de acolo mi-ar fi cauza durerilor si ametelilor..mi-a spus neurologul care intre timp mi-a mai dat inca o trimitere la orl.
Bun..am fost si la orl..dupa un consult de specialitate orl-istul mi-a zis ca sunt ok si ca el zice sa ma duc la fizio ca am discopatie cervicala.
Am facut-o si pe asta..am inceput si fizioterapia..dar ce ma dispera pe mine este faptul ca ametelile tot le am si mai nou si o stare de voma si o sensibilitate la lumina.
Poate a mai trecut cineva prin stari de genu si are idee ce as putea sa mai fac.
Multumesc!
3 comentarii
0
15-02-2018, ora 12:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Puneti ochelari si apoi verificati daca mai aveti dureri. Si eu am avut dioptrii tot asa de mici si in ziua in care mi-am pus ochelari, mi-au trecut ca prin farmec.
1
15-02-2018, ora 13:06
Kittw
Nu este medic/terapeut
Kittw
Asa ma gandesc si eu ca poate e de la ochi ca a inceput sa ma deranjeze si lumina si micesc ochii cand privesc la distanta.multumesc mult!
0
15-02-2018, ora 15:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru putin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.