dureri de cap
Buna ziua.Am o problema : atuci cand fac efort fizic imi apar dureri de cap in regiunea cefei sau a tamplelor, si pot dura de la cateva minute pana la cateva ore. Aceste dureri au aparut de aproape un an. Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca nu am antrenament fizic (din potriva sunt o persoana sportiva, imi place sa fac miscare, alerg mult, merg la sala de forta...).Daca puteti sa-mi dati si mie cateva sfaturi si informatii despre aceste simptome v-as fi recunoscator. Va multumesc!
4 comentarii
Ce varsta aveti?Tensiunea arteriala ce valoare are? Glicemia? O sugestie: monitorizarea Holter a tensiunii arteriale timp de 24 ore;faceti un consult neurologic;cand faceti efort consumati un suc de fructe dulce; numai bine
Am 17 ani, tensiunea o am normala iar glicemia este de 85, 85 mg/100ml. Este ok?
Valorile sunt normale;Consulta un medic neurolog; numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 163anxietate si durerei de cap
- 19Dureri de cap de trei luni
- 3de doi ani de zile ma chinui cu o fff mare durere de cap, vesnic pe partea stinga a capului
- 13neurologie
- 20Dureri de cap ingrozitoare, dureri de maxilar si fata
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 4deviatie de sept... dureri de tample, nas, ochi
- 6Durere de cap dreapta
- 0dureri de cap, ameteala
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 0dureri frecvente de cap
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 2durere in zona cefeei
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 3Durere de cap partea dreapta, persista 3 zile, nu cedeaza la medicamente
- 1Durere ascutita la ceafa
- 10Dureri de cap violente
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: