Dureri de cap
Buna ziua! de foarte mult timp am dureri de cap, dar de un an de zile au inceput sa fie si mai dureroase, sa ma tina cate 2 zile, cauzele ar putea fi multe, dar cel mai mult ma speri faptul ca in urma cu un an am avut un accident de masina, eu nu purtam centura si am dat cu capul de parbriz, nu mi-am spart capul, insa dupa accident o saptamana ma durut capul si nu m-am putut ridica din pat; de atunci dureriile sunt mai dese, mai dureroase si ma tin mai mult. Am fost la medicul de familie si mi-a spus ca ar fi de la lipsa de calciu, dar daca era de la asta (ca am de multi ani lipsa de calciu), de ce a devenit durerea asta asa mare, nu am varsat, nu am febra.
2 comentarii
ar fi bine să mergi la un consult neurologic să nu fi rămas cu ceva de la acel accident- gen cheag de sânge etc..
Intr-adevar un consult neurologic urmat de o tomografie sau RMN mi se pare atitudinea corecta.Nu atit pentru gasirea cauzei durerii(90% din durerile de cap nu au cauze cunoscute) cit pentru excluderea unei probleme serioase ramase in urma accidentului
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi