dureri de cap dimineata
in fiecare dimineata dupa 5 minute de la trezire simt ca ma ia o durere de cap insotita de ameteli si senzatia ca nu am echilibru cand merg pe strada. toate astea tin pana la amiaza spre seara cand imi trec si ma simt bine.
urmatoarea zi incepem aceeasi poveste. stiti cumva despre ce poate fi vorba ?
multumesc anticipat
urmatoarea zi incepem aceeasi poveste. stiti cumva despre ce poate fi vorba ?
multumesc anticipat
3 comentarii
Sunt in aceeasi situatie!!! Am facut o gramada de analize inclusiv doua RMN si am iesit bine, se pare ca e din cauza tensiunii mici. Incearca sa te trezesti mai devreme cu 30 min. ca de obicei, stai putin la fereastra si respira adanc. In cazul meu ma ajuta si o cafea si ceva dulce, e posibil sa scada si glicemia imediat dupa ce ma trezesc. Vreau insa sa te intreb ceva, cum stai cu psihicul? Poate fi din cauza stresului, din cauza aqta te simti mai bine spre seara, mintea stie ca nu prea mai ai de facut nimic si se simte mai in siguranta. Tine-ma, te rog, la curent. Chiar ma intereseaza. Bafta!
2 RMN-uri ? eu am facut unul singur si parca ametelile dupa acest RMN au aparut. cafea nu beau si nici dulce nu mananc(o sa incerc)
In rest manac destul de copios dimineata si destul de diversificat.
Mi se intampla senzatia de durere de cap si ameteala si cand ies pe strada, pana la paine. Cum ma urc la volan parca mai imi trece.
Chiar pot fi psihice? Tin sa precizez ca aceste simptome le am de 2-3 ani.
In rest manac destul de copios dimineata si destul de diversificat.
Mi se intampla senzatia de durere de cap si ameteala si cand ies pe strada, pana la paine. Cum ma urc la volan parca mai imi trece.
Chiar pot fi psihice? Tin sa precizez ca aceste simptome le am de 2-3 ani.
eu le am de 4 -5 ani si dupa atatea analize care mi-au iesit bine mereu am ajuns la concluzia ca sunt numai pe fond psihic. De 10 zile am reusit sa nu le mai am, mai apar dar cu o intensitate si frecventa mult mai mica. Faptul ca te mai lasa cand te sui in masina denota si mai clar ca e pe fond nervos. Sunt multe de spus si e destul de limitat spatiul. Daca vrei sa discutam pe larg scrie-mi -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 3ce se intampla?
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 33Lovitura la cap
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0dureri frecvente de cap
- 0Durere de cap si ceafa insuportabila
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 0dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
- 4Dureri de cap in special ziua
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 1Durere de cap, partea stanga.
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: