Dureri de cap si intepaturi
Buna ziua,
Numele meu este Alexandru si sunt web-developer, deci lucrez la computer f mult timp.
Din cand in cand ma trezesc cu dureri de cap si cu intepaturi in partea stanga a capului.
Tot scalpul din partea stanga devine f sensibil si cand ma apas ma inteapa putin, ca o usturime usoara.
As dori sa stiu ce as putea avea sau care ar fi problema. Va rog frumos!
Va multumesc
Alexandru
Numele meu este Alexandru si sunt web-developer, deci lucrez la computer f mult timp.
Din cand in cand ma trezesc cu dureri de cap si cu intepaturi in partea stanga a capului.
Tot scalpul din partea stanga devine f sensibil si cand ma apas ma inteapa putin, ca o usturime usoara.
As dori sa stiu ce as putea avea sau care ar fi problema. Va rog frumos!
Va multumesc
Alexandru
2 comentarii
Parerea mea este sa te duci sa faci un consult de specialitare: oftalmologic, orl si chiar neurologic.
Buna ziua
Sunt eleva, am cateodata dureri de cap dar si intepaturi in crestetul capului si la ceafa. Spuneti-m raspunsul dumneavoastra va rog. Va multumesc
Sunt eleva, am cateodata dureri de cap dar si intepaturi in crestetul capului si la ceafa. Spuneti-m raspunsul dumneavoastra va rog. Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi