Dureri de ovare in timpul administrării brânca ursului.

09-05-2020
NasteaM
Nu este medic/terapeut
NasteaM
Buna ziua
Am o problema și n-am găsit răspuns la ea pe net, va rog sa ma ajutați!
De patru ani încercăm sa concepem un copil cu sotul meu, dar fără succes, necatand la analizele care nu sunt ideale, dar mai multi medici ne-au spus că e real cu astfel de indici sa concepem copii pe cale naturala.
Am hotărât deci sa apelam la puterea naturii și am dat de brânca ursului, care am început să o administram asa cum e recomandat în mai multe surse pe net. Acum sunt în a 12 zi de CM (testul a arătat azi încă negativ) și în aceste 12 zile de administrare am avut de mai multe ori dureri de ovare, din care de 2 ori chiar destul de puternice (una din ele azi noaptea) și de ambele ori au tinut destul de mult (undeva 1-3 ore cu întreruperi). Ba chiar și sotul meu a avut dureri de testicule intr-una din zilele trecute.
Nu știu ce să cred, dacă e de bine sunt gata sa rabd, dar mi-e frica sa nu fac mai rău, caci mi-am mai comandat 2 sticluțe de tinctura pentru lunile urmatoare în caz că nu vine sarcina luna aceasta (nu sunt din România și ele ajung destul de greu prin posta).
Va rog sa-mi spuneti dacă e normala o astfel de reacție.
Mulțumesc mult anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •