dureri de san si scurgeri branzoase urat mirositoare

De ieri am observat ca ma dor sanii si parca niste dureri de burta dar nu imi dau seama daca seamana cu cele menstruale. In ultimele 2 luni mi-a venit menstruatia pe data de 20 a fiecarei luni. Luna aceasta tot in jur de ziua 20 ma astept sa vina, parca e prea devreme. Astazi am observat ca am in vagin o consistenta branzoasa urat mirositoare. Oare am vreo infectie, dar de ce ma dor sanii? Sau oare vine menstruatia mai devreme? Va rog sa imi ziceti si mie daca stiti cam despre ce ar fi vorba sau daca ati trecut prin ceva asemanator. Va multumesc!
1 comentarii

Buna ziua!
Scurgerea poate fi o infectie vaginala si este recomandat sa efectuati un examen de secretie vaginala. Privind celelalte simptome, este necesara o consultatie la medicul ginecolog si eventual o ecografie.
O zi placuta!
Scurgerea poate fi o infectie vaginala si este recomandat sa efectuati un examen de secretie vaginala. Privind celelalte simptome, este necesara o consultatie la medicul ginecolog si eventual o ecografie.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12dureri de sani
- 6novynette-sani
- 2durere la palpare a sanului stang va rog ajutati-ma!!!
- 3de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat
- 3Yasmin si durerea de sani
- 7nodul dureros san drept
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 1Am sanii foarte tari
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 3Dureri mari de sani
- 0Intarziere menstruatie cu dureri de sani si dureri menstruale
- 6Secretie mamara
- 0Dureri pelvine si de sani
- 2Durere sani, mai ales sfarcurile
- 4Dureri de sân după exerciții fizice
- 0Am luat anticonceptionale Yaz si am dureri mari de sani
- 1Durere pe sâni
Mai multe informații despre: Scurgerile mamare Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: