dureri ingrozitoare de sani

iau anticonceptionale de mai bine de 6 luni. Am inceput sa le iau la recomandarea unui medic dermatolog, pentru tratarea unei acnei care m-a urmarit mult timp. Din a doua luna de tratament, mi-am simtit sanii foarte tensionati, pana cand au inceput sa ma doara ingrozitor. Am ajuns in situatia ca nu pot dormi pe burta, iar daca stau mai mult intr-o pozitie si mi-o schimb, datorita miscarii, incep iar sa ma doara, si ma trezesc noaptea din somn din cauza durerii. Nu stiu ce sa fac. Am schimbat pastilele de nenumarate ori: am inceput cu melleva35, apoi am luat yasmine, si acum iau diane35. insa nici o diferenta. Durerea persista cu exceptia perioadei de pauza (7 zile ) si perioada de menstruatie. Am fost la un consult ginecologic, si mi-au dat o crema" progesterol ", insa durerea persista( nu atat de tare, insa nu pot spune ca ma simt confortabil.) De doua luni am si prieten, si nu mi-as dori sa le intrerup, insa daca nu am alta varianta, cred ca o sa apelez la solutia asta. Va rog sa ma sfatuiti.
Multumesc.

Sustin ca am tinut tratamentul 3 luni, deoarece anticonceptionalele au tot felul de efecte secundare in aceasta perioada, si am considerat ca ar fi normala durerea, insa aceasta nu a mai disparut.
Totusi ce as putea face? Exista pilule pentru asa ceva? le consider mai comode si elegante decat un unguent cu efect partial.
Va rog sa ma sfatuiti.

Există un produs natural care v-ar putea ajuta, este excelent pentru problemele dvs.; tratează inclusiv mastodinia şi acneea prin restabilire şi reglare endocrină (durere de sâni). Consultaţi un medic fitoterapeut, care să vă poată recomanda produsul Donavital, dar să vă şi explice acţiunea lui terapeutică şi principalele indicaţii (documentaţi-vă şi dvs.; căutaţi pe google).
Din păcate mastodinia este un efect advers al majorităţii anticoncepţionalelor. Singura soluţie (din punctul meu de vedere) ar fi încetarea administrării contraceptivului Diane35. Consultaţi-vă cu medicul!
Toate cele bune ;)
În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
- 1contraceptia de urgenta si pilulele contraceptive
- 2pot sa reiau contraceptive?
- 13Urgent! Acnee la 27 ani
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 14efectul Mercilon
- 3tratament naturist pentru acnee
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 4a cata pastila?
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 5Risc de sarcina?
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 2AC cu intarziere-sarcina?
- 5Ectazii ductale retromamelonare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Durere de sani tratament pentru acnee