Dureri in moalele capului
De cateva zile prezint dureri continue in moalele capului.Am luat aulin, midocalm si antinevralgice insa fara nicio ameliorare a durerii;ea se intensifica o data cu efortul fizic moderat(ex.urcatul scarilor /alergatul...) sau atunci cand fac miscari bruste ale capului.Nu-mi amintesc sa fi suferit vreun accident cat de mic in zona capului.Aceste dureri apar destul de frecvent si sunt de lunga durata (cateva ore), insa de la craciun incoace pot spune ca am stat mai linistita doar in timpul somnului, pentru ca mai apoi, dimineata sa reapara.sunt destul de suparatoare si nu stiu ce sa mai fac cu ele.Am fost si la medic :mi-a fost prescris un tratament cu calmante si cam atat;acest tratament a avut efect doar pe durata administrarii.Precizez ca am 18 ani si ma confrunt cu aceste stari inca din scoala generala, dar acum parca s-au intensificat.va rog sa ma ajutati macar cu un sfat, Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi