dureri in partea stanga puternica

29-07-2010
geaninaa
Nu este medic/terapeut
geaninaa
de la un timp am dureri in patea stanga foarte mari in piept in stanga ci si in spate tot in stanga in acelasi loc ca si in piept simi amorteste si mana
2 comentarii
0
31-07-2010, ora 16:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ia trimitere si mergi sa te vada un cardiolog.
0
19-02-2013, ora 10:01
cataling6ex
Nu este medic/terapeut
cataling6ex
Si eu am aceeasi problema, am niste dureri insuportabile in piept in partea stanga in fata si in spate in acelasi loc, tin sa precizez ca odihna nu rezolva cu nimic aceste dureri care nu se manifesta la o data anume sau dupa ce fac anumite lucruri. Vreau sa stiu daca poate fi de la inima sau poate fi de la plaman tinand cont ca un timp am muncit intr-un mediu in care transpiram dupa care eram nevoit sa ies afara iar transpiratia se usca pe mine si eram nevoit sa intru iar si tot asa. Cand se manifesta durerea vreau sa precizez si faptul ca mi se infunda caile respiratorii nazale, pot respira pe ele dar foarte greu. Ma poate ajuta cineva cu o idee cam ce pot avea? Va rog frumos, multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici