dureri in piept in partea dreapta

02-07-2008
ana-29
Nu este medic/terapeut
ana-29
As vrea sa ma lanureasca cineva : an dureri raslete (ca niste junghiuri trecatroare) in piept dar in partea dreapta, am obesrvat ca aceste junghiuri ma ia atunci cand merg sau cand fac miscari bruste si cand tin poseta pe umarul stang...simt parca mi se rupe ceva in piept dar in partea dreapta, atunci cand respir adanc simt o durere acceptabila in spate mai jos de omoplati.Stie cineva de la ce este?! parca ar avea legatura si cu gatul.ptr ca in gat simt niste "noduri" dar nu au legatura cu respiratia! Multumesc anticipat.
7 comentarii
0
15-07-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Durerea aceasta toracica pe dreapta poate fi datorata unei suferinte a pleurei (se impune o radiografie toracica), sau unei nevralgii intercostale (caz in care se poate ameliora la antiinflamatorii). Fiind corelate cu nod in gat, poate fi vorba si de o lipsa de calciu sau magneziu.
0
02-02-2010, ora 00:34
gabriel_gab
Nu este medic/terapeut
gabriel_gab
Buna. Am si eu o intrebare sunt operat de splina de apropare 3 ani si in urma cu un an si sumatate am avut o raceala ca nici o data mi sa umflat amigdalele si de atunci am junghiri cand in spate si imi amorteste umarul cate o data am in pipt in partea dreapta sau intre coaste si nu inteleg de ce pentru ca am fost la doctor si miam facut radiografie la plamani si nu am nimic noaptea transpir foarte tare si mi se mai intampla cand trag aer tare in piept simpt ca ma tine ceva si se aude ca si cum as strange o punga in mana asa vrea sa stiu si eu ce sfaturi imi dati pentru ca asta sincer mi se intampla numai iarna dupa cate am opservat ca toata vara nu am mai avut dureri prima data mia aparut in primavara anului 2008 va multumesc foarte mult daca ma ajutati cu un sfat
0
02-02-2010, ora 12:01
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Dacaradiografia pulmonara a iesit normala, dar persista probleme cand trageti aer in piept, poate fi vorba despre o nevralgie intercostala (care ar trebui sa cedeze la Nurofen sau alt antiinflamator) sau de niste fenomene astmatiforme, pentru care ar fi indicat sa faceti o spirometrie si un consult alergologic.
0
16-02-2011, ora 23:24
ladymistery
Nu este medic/terapeut
ladymistery
Am un discomfort digestiv, dar nu stiu de care zona la didestivului tine. Manifestari : destul de des in ultima vreme si rebel am dureri genelalizate in zona toracica ( asa debuteaza criza ) apoi se localizeaza in zona esofagiana unde simt noduri dureroase urcand spre gat ( in prima etapa ), apoi un nod dureros se localizeaza in zona gatului si urmeaza un set de eructatii unele dureroase... si hiperaciditate gastrica care dureaza.. vreo 2 ore. In alte situatii ma trezesc noaptea cu un soi de suc care e usor intepator parca iute... groaznic de deranjant ( acest suc survine la 2-4 ore dupa masa ) Va rog daca v-ati mai confruntat cu astfel de situatii sa ma ajutati sa identific zona si tratamentul. Multumesc.
0
12-04-2011, ora 20:19
jojo2711
Nu este medic/terapeut
jojo2711
buna ziua.am aproape zilnic de 1 an, niste secretii in gat, vascoase albicioase si trebuie sa scuip deseori.am avut acum vreo 2 ani o gripa mai puternica si de atunci sunt mai sensibila la raceli. nu stiu daca au vreo legatura intre ele, dar mai nou am si o durere in piept dreapta, usoara dar mai accentuata daca respir adanc. la efort nu ma deranjeaza. poate fi pneumonie sau ceva legat de plamani? e cazul sa ma ingrijorez? mentionez ca sunt fumatoare, am 30 de ani
0
14-07-2012, ora 11:27
danielcheloo
Nu este medic/terapeut
danielcheloo
Buna ziua am o durere in piept partea dreapta de cateva zile mi se intampla doar cand merg mai tare si cand trag aer in piept.tin sa precizez ca am fost racit acum putin timp am avut un tratament cu amoxicilina si pe timpul racelii am mai avut niste intepaturi de cateva minute tot in aceeasi zona acum sunt mai accentuate putin mai suportabile.
0
28-10-2012, ora 12:20
pyaa
Nu este medic/terapeut
pyaa
Buna ziua, de ceva timp cand am miscari bruste ale bratelor simt o durere in piept care dureaza fr putin, de asemene de cateva zile simt o presiune nu fr puternica in piept.Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •