Dureri in zona pectorala

16-01-2014
nemty
Nu este medic/terapeut
nemty
Buna ziua,


Am 19 ani, nefumator, 1 70cm inaltime, 64 kg.De doua zile simpt o durere in partea superioara a cutiei toracice, a plamanului stang, (efort solicitant inainte de aparitia dureri).Am facut raza, medicul specialist mia spus ca nu prezit nici o afectiune pulmonara, facan-dumi trimitere la o clinica specializata de cardiologie cu afectiunea de 'angor de efort'. Durerea era prezenta si inaite, facan-dusi simptita prezenta cateva minute, la un interval de 3-4 luni. Dar as dori totusi sa primesc, daca se poate, si o alta opinie despre simptomele pe care le resimt.

Multumesc!
1 comentarii
0
16-01-2014, ora 23:19
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Aveţi neapărat nevoie de un consult la cardiologie. Aceste dureri pot fi primii paşi catre infarct. Nu mai amânaţi! Până atunci, vă recomand să nu faceţi eforturi fizice mari care să vă mărească pulsul sau băi cu apă fierbinte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  •