Dureri la ghenunchi in timpul noptii/ somnului
Salut, Am 57 de ani, aproximativ 85 kg, 180cm. De doua zile mi se intimpla sa ma trezesc din somn cu dureri acute la ghenunchi. Pe parcursul zilei totul este bine. Stiu ca virsta mea presupune predispunerea la probleme osteoarticulare, si am probleme la ghenuncchiul in cauza, mai exact Osteoartrita de nivel scazut: am urmat tratamente vara trecuta, si din cauza ca durerile nu se opreau doctorul mia recomandat injectie (acum nu pot spune exact de anume s-a injectat). Din acel moment durerile sau ameliorat pina la disparitia completa. Insa acum au aparut din nou, si anume noaptea in timp ce dorm...
Va rog ajutati-ma cu un sfat ce sa fac.
Va rog ajutati-ma cu un sfat ce sa fac.
1 comentarii
Buna ziua!
Din cele descrise de catre D-voastra va confruntati cu gonartroza, adica distrugerea cartilajului articular (cauzata de greutatea excesiva si de efortul exagerat).
Se impune, evident, reducerea solicitarii mecanice a genunchiului: scadere ponderala majora, reducerea drastica a solicitarii fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Din cele descrise de catre D-voastra va confruntati cu gonartroza, adica distrugerea cartilajului articular (cauzata de greutatea excesiva si de efortul exagerat).
Se impune, evident, reducerea solicitarii mecanice a genunchiului: scadere ponderala majora, reducerea drastica a solicitarii fizice (stat in picioare, mers pe jos).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 6Entorsa de genunchi acum o luna, durerea persista
- 1genunchi dureros, durerea radiaza in jos, in spate
- 4Durere in gamba urmata de de durere la genunchi
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 1Durere genunchi
- 3durere genunchi si laba piciorului
- 3durere la genunchi dupa operatie
- 4Am o durere de genunchi
- 1Durere genunchi
- 1durere usoara de genunchi
- 0Dureri in spatele genunchiului
- 5Probleme medicale genunchi stang
- 2Problema tibie după operație veche
- 1Durere de genunchi
- 2Genunchi umflat si dureros - cazatuta pe scari
- 2Durere genunchi sub rotula