Dureri la nivelul sanilor

04-05-2009
Blueangel
Nu este medic/terapeut
Blueangel
Buna ziua!Imi puteti spune daca durerea de san poate fi provocata de cresterea lort?totusi ma doare doar sanul stang(simt ca o apasare) care de altfel este mai dezvoltat vizibil decat cel drept.Mentionez ca am 17 ani.Problema este ca mi a intarziat luna aceata 6 zile menstruatia.Ar putea fi altceva?
3 comentarii
0
05-05-2009, ora 00:13
Mihai.D
Nu este medic/terapeut
Mihai.D
Servus
Si pretena mea avea aceeasi problema mai accentuata in perioada menstruatiei.Era vorba doar de un dezechilibru hormonal, i s-a spus sa evite cafeaua(am avut mari probleme cu asta:)) si cat mai multa vitamina E
0
14-05-2009, ora 14:23
irina florentina
Nu este medic/terapeut
irina florentina
Buna ! ai mare grija ca si eu eu am avut dureri la nivelul sanilor. Aceasta dereglare hormonala poate duce la formarea de chisturi sau chiar noduli la sani. eu am facut intamplator ecografie (atentie nu mamografie)la sani si mi s-au depistat chisturi si mai apoi noduli. cafeaua nu are nici o legatura cu acest lucru. cel mai bine e sa faci un control endocrinologic, ginecologic si o ecografie mamara ! multa sanatate !
0
14-05-2009, ora 15:14
Blueangel
Nu este medic/terapeut
Blueangel
Va multumesc pentru informatii si sfaturi!Din fericire aceasta durere mi-a disparut in 2-3 zile Daca va reveni cu siguranta ma voi duce la un consult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: