Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 4durere de sani de trei saptamani
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 20voi ramane insarcinata?
- 0intarziere ciclu
- 2intarziere menstra
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 1Test negativ
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: