Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 3ciclu menstrual anormal?
- 3testele de sarcina
- 2despre menstruatie...
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 1test de sarcina; as dori un rasp de la un doctor
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 1intarzierea menstruatiei 6 zile
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 2Intarzierea ciclului
- 5Ma dor sanii
- 14Intarzierea menstruatiei
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 3CM intarziat 6 zile!
- 1Poate fi vorba de o sarcina?
- 2Ce sa cred?
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0La cat timp dupa ovulatie se poate face testul de sarcina din sange?
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: