Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
Buna ziua!
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
Am avut un contact sexual neprotejat, insa cu retragere inaintea ejacularii pe data de 24 martie, la 7 zile de la prima zi a menstruatiei din acea luna (deci teoretic nu in perioada fertila).
Luna aceasta, menstruatia ar fi trebuit sa apara in urma cu 8 zile ( tin sa precizez ca am un ciclu regulat, niciodata nu imi intarzie mai mult de 2-3 zile). Am facut un test de sarcina acum 2 zile si a iesit negativ, insa am dureri la nivelul sanilor si nu inteleg care ar putea fi cauza.
Maine se face o luna de la acel contact sexual, nu am mai avut niciunul de atunci. Se poate sa fiu insarcinata?
1 comentarii
Putin probabil.
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Mai faceti un test de sarcina.
-*
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e gravida?
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 4am o problema la sanul drept
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 4Intarziere menstruatie
- 4de ce intarzie atat?
- 11probleme cu menstruatia
- 2Intarzierea ciclului
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Menstruație întârziată
- 1Întârziere menstruație
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Întârzierea menstruației
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Durere de sani testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: