E posibil sa fiu insarcinata?
e posibil sa fi insarcinata daca cineva a incercat sa faca sex cu mine chiar daca aveam chilotii pe mine.a bagat o de 2 sau 3 ori shi dupa a ejaculat in afara.va rog sa ma ajutati!!!!
6 comentarii
la 12 zile de la "intamplare"am fost la medicul ginecolog care mi a facut o ecografie si mi a zis k am un chist la ovarul drept.i am spus k am ciclul foarte neregulat(am avut o lipsa a ciclului cam 8 luni) si mi a dat duphaston(10pastilute)(k sa mi vina) si in prima zi a menstruatiei mi a zis sa incep sa iau Diane-35.la 3 saptamani de la consult am inceput sa iau duphaston.De cand am inceput sa iau au inceput sa mi se mareasca si sa se modifice sanii, ma dor ovarele si stomacul, shi cateodata am dureri de spate;durerea de ovare se lasa pe picior, cateodata mai am shi contractii ale uterului.Inca nu mi a venit ciclul chiar daca am inceput sa iau pastilele.E posibil sa vina dupa?Simptomele mentionate mai sus pot fi din cauza duphastonului sau poate fi o alta cauza?
am cautat si pe net efectele secundare ale duphastonului shi am gasit dureri de ovare, contractii ale uterului, greata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 3imi fac griji degeaba?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 19pot fi insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 5Se poate sa fie insarcinata!?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 0Exista sanse de sarcina ?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
- 1Contraceptie
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: