Ma lamuriti va rog ?

29-03-2011
florian123
Nu este medic/terapeut
florian123
Buna ziua, am si eu o problema/nelamurire aseara am facut sex cu prietena si am terminat primul numar (am ejaculat afara) si am vrut sa mai fac un numar da nu m'am spalat (la penis) cum am auzit ca ar fi nevoie si nu am fost nici la wc si am mai practicat sex vreo 2 min si mi este frica sa nu fi ramas ceva pe penis sau sa mai fi curs un strop si ca pr sa ramana gravida... :| :( (la finalul numarului 2 am ejaculat afara)
4 comentarii
0
29-03-2011, ora 16:26
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
In asemenea situatii mereu exista sansa de a prinde sarcina, chiar daca este una la un milion totusi - exista. Sunt prea multi factori care contribuie: sanatatea ambilor parteneri, care cuprinde de la viteza spermatozoizilor si igiena organelor genitale pana la orice boala cronica sau acuta; ziua calendaristica in raport cu ciclul menstrual s.a.
Cel mai bine sa cautati pe internet sau sa ajungeti la un cabinet pentru a preveni astfel de situatii si sa gasiti o metoda de protectie care vi se potriveste. In cazuri exceptionale, cand nici unul din parteneri nu doreste sub nici o forma sarcina, cea mai sigura (si nerecomandabila) este pastila de a doua zi.
0
29-03-2011, ora 19:09
florian123
Nu este medic/terapeut
florian123
Faza este ca am uitat sa mentionez ceva.. nu a fost chiar sex la primul numar a fost doar o excitare dupa aceia un handjob iar dupa aceia am incercat sa fac sex dar fata nu a fost exicata apropae de loc cand am incercat a 2-a oara.
( si nu stiu sigur dar se zicea ca fata trebuia sa se termine ca sa poate ramane insarcinata ) si asa este sansa ?
0
29-03-2011, ora 20:09
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Gradul de excitare si orgasmul feminin mai putin conteaza cand este vorba de sarcina. Cum am spus: una la un milion - tot sansa este. Realmente este putin probabil.
0
29-03-2011, ora 21:51
florian123
Nu este medic/terapeut
florian123
Multumesc mult parca ma simt mai usurat de cand prietena mia zis ca nu are nici un simptom ca la sarcina si dupa ce mi'ai zis tu :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •