Este posibil asa ceva?
Seara trecuta am ramas cu prietenul meu acasa si ne-am "jucat" oarecum (suntem amandoi virgini, eu avand 18 ani iar el 22) vroiam sa scapam de rusinea corpurilor noastre asa ca au inceput atingerile reciproce, la un momentdat a ejaculat, fiind prima data pt el asa ceva nu s-a putut abtine, mi-am luat mana de pe penisul lui si am mers la baie stergandu-ma cu un servetel umed crezand ca e destul, apoi am luat hartie igienica si m-am sters in zona intima, dar acum imi e frica sa nu cumva sa raman insarcinata daca pe mana a mai ramas o cantitate de sperma (cea de la inceput era una destul de mica si de aceea am crezut ca e destul sa ma sterg cu un servetel umed). Sper ca cineva sa-mi poata da un sfat ca sa stiu ce e de facut mai departe. Mentionez ca nu am un ciclu regulat si nu-mi pot da seama daca eram in perioada de ovulatie sau nu.
2 comentarii
Va rog sa-mi raspundeti, sunt speriata si nu stiu daca sa vorbesc cu mama mea despre asta.
Buna ziua,
Sarcina poate aparea doar in cazul unui contact sexual neprotejat. De asemenea este indicat sa faceti o vizita si la un cabinet medical ginecologic.
O zi placuta!
Sarcina poate aparea doar in cazul unui contact sexual neprotejat. De asemenea este indicat sa faceti o vizita si la un cabinet medical ginecologic.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ar putea fi o sarcina?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 4posibilitate de sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 5sarcina sau dereglare
- 1Sunt sau nu insarcinata?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 2Posibila sarcina?
- 4pot ramane gravida?
- 0Menstruație neregulata
- 0Sunt însărcinată?
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: