Sanse sarcina.

23-07-2017
Kelthuzad
Nu este medic/terapeut
Kelthuzad
Salut, eu cu prietena mea ne-am inceput viata sexuala pe data de 18 iulie(ea fiind virgina).Am folosit protectie si mentionez ca era in perioada cu sanse de sarcina reduse ( perioada infertila), in ultima perioada mi-a spus ca a avut sangerari minore, de culoare deschisa dimineata si senzatii de greata, ameteala si booseala, mentionez ca ea este foarte foarte foarte speriata de o posibila sarcina, amandoi avem 20 de ani si nu dorim inca un copil. Am mai facut sex pe data de 19 iulie, iar dupa ce am terminat ma observat ca prezervativul era putin ridicat spre capul penisului(DAR, inca imi acoperea jumatate/ un sfert din penis), as dori sa stiu daca am motive de ingrijorare sau putem sta linistiti.Ciclul ar trebui sa i vina saptamana viitoare.

Va multumesc!
4 comentarii
0
23-07-2017, ora 15:53
RazvanF
Nu este medic/terapeut
RazvanF
Acele simptome sunt specifice venirii menstruatiei. In legatura cu sangerarea nu stiu ce sa va zic, e de alta natura, nu din vina sarcinii. Nu cred ca e insarcinata. N-o stresa.
0
23-07-2017, ora 18:44
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti nu exista risc de sarcina. Daca totusi emotiile continua si menstruatia nu apare poate face un test de sarcina.
0
23-07-2017, ora 21:29
Kelthuzad
Nu este medic/terapeut
Kelthuzad
Multumesc de raspunsuri, mentionez ca acum are dureri in zona de sub buric, dureri majore si a mai avut o sangerare, care ar putea fi cauza?este si foarte foarte ingrijorata si speriata.
1
24-07-2017, ora 08:27
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
E bine să meargă la un control ginecologic, pentru că durerile și sângerările pot fi și de altă natură și e bine să fie depistate la timp, pentru a nu avea probleme mai târziu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •