e posibil sa nu mai fiu virgina? :|:(

17-08-2012
Fara numee
Nu este medic/terapeut
Fara numee
Buna, aseara prietenul meu mi'a introdus degetul in vagin.M'a durut, cand am ajuns acasa am observat ca mi-a curs putin sange...a2-a zi la fel mi-a curs putin...tin sa mentionez ca am 16 ani jumate...e posibil sa nu mai fiu virgina :|:(
9 comentarii
0
17-08-2012, ora 10:22
Fara numee
Nu este medic/terapeut
Fara numee
Va rog sa imi raspundeti e foarte important :(
0
17-08-2012, ora 12:10
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Virgina esti intrucat nu ai intretinut raport sexual, insa himenul nu-l mai ai, ruperea himenului se poate realiza si cu degetul, nu doar prin contact sexual.
0
17-08-2012, ora 18:23
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
cu siguranta sunt de acord cu raspunsul de dinainte. insa, mare atentie - intrebarea care sigur ti-a incoltit de ja in minte este - himenul s-a rupt, de acum incolo care mai este diferenta daca faci sau nu sex? la un consult ginecologic oricum se constata acelasi lucru, ca himenul nu mai este intact. este o greseala sa gandesti asa, trebuie sa stii de la bun inceput ca inceperea vietii sexuale implica responsabilitati, mai exact contraceptia si protejarea de boli cu transmitere sexuală. trebuie sa te gandesti bine daca esti in stare sa iti asumi consecintele faptelor tale - care pot varia de la o sarcină neplanificata la boli venerice, gonoree, sifilis, HIV. totul pleaca de la o joaca, dar lucrurile sunt serioase, si daca tot vrei sa faci treburi de adulti, trebuie sa te comporti ca atare. prin urmare, prezervative. este responsabilitatea ta, nu te poti preface ca nu ai stiut sau ca a fost in joaca, numai putin, sau mai stiu eu ce...gandeste inainte de a actiona!
0
17-08-2012, ora 18:28
Fara numee
Nu este medic/terapeut
Fara numee
Nu vreau sa imi incep viata sexuala inca, prea devreme am doar 16 ani jumate.Sper ca himenul sa nu mi se fi rupt de tot.(mi-a curs foarte putin sange)
0
17-08-2012, ora 18:38
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
imi pare rau sa te dezamagesc, dar activitatea asta cu degetul prietenului tau in vagin este de natura sexuală. ca doar nu cauta biletul de tramvai...ca femeie, ca mama şi ca medic, am destula experienta ca sa iti spun ca prietenul tau, odata ce ai permis ceea ce tocmai s-a intamplat, va incerca mai mult, cate putin de fiecare data, dar mereu mai mult. este normal sa fie asa, este varsta, este curiozitatea; eu nu judec pe nimeni, dar tu trebuie sa stii cum stau lucrurile si sa faci aceasta alegere de bunavoie, nu sa cedezi putin cate putin pana lucrurile scapa de sub control de tot. sunt convinsa ca nu tu ai fost cea care a cerut expres sa se intample ce s-a intamlat, ci a fost o intamplare condusa de imprejurari, mai exact pur si simpu s-a intamplat, nu? eu cred ca esti destul de mare ca sa iei decizii, deci daca vrei sa iti incepi viata sexuala, discuta cu el si stabiliti metode de contraceptie, daca nu vrei, actioneaza in consecinta. dar mi-e teama, si nu iti doresc, ca peste o saptamana sau mai mult o sa vii sa spui ca s-a jucat cu penisul si l-a scapat doar putin inauntru si oare poti ramane gravida sau nu? asta este situatia in care eu imi doresc sa nu ajungi. deciziile le iei dupa cum gandesti tu, dar trebuie sa te gandesti bine la ele. dragostea e frumoasa la 16 ani, bucura-te de ea, dar responsabil...e vorba despre viata ta, si ceea ce faci iti poate marca viitorul
0
17-08-2012, ora 18:43
Fara numee
Nu este medic/terapeut
Fara numee
Ne iubim foarte mult am fost, , dusi de val, , daca as putea spune asa...dar la sex nu vreau sa ma gandesc...am timp destul...acum imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, mi-am facut rau cu mana mea.Si chestia asta o s-o regret toata viata!
0
17-08-2012, ora 18:50
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
sa nu exageram, nu e o calamitate, exista lucruri mult mai rele...important este ca tu sa te analizezi bine, sa stii ce ai de facut, sa te gandesti la viitorul tau ca persoana dincolo de ce reprezinta in acest moment acest cuplu. adica fii putin egoista. dusul asta de val a dus la multe sarcini la fete care nu erau pregatite pentru asta, ca sa nu mai zic de boli. si cum adolescentele in general detesta consultul ginecologic, se ajunge tarziu acolo. sunt multe lucruri care pot scapa de sub control in viata dar despre asta nu vei putea spune ca nu ai stiut. important nu este sa regreti, pentru ca asta nu te ajuta cu nimic, decat sa fii necajita si stresata. important este sa intelegi situatia in care te afli dintr-un punct de vedere neutru - al meu de exemplu - si sa actionezi in consecinta de aici incolo! succes!
0
17-08-2012, ora 18:54
Fara numee
Nu este medic/terapeut
Fara numee
Va multumesc mult! De acum incolo o sa am grija in tot ce fac.Multumesc inca odata!
0
17-08-2012, ora 18:55
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
cu placere! sper sa iti fie de folos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •