Ecografie doppler transcraniana - vertij
Salutare!
Stie cineva unde se poate face o ecografie transcraniana? Ma intereseaza in special arterele vertebrale si bazilara, pica, eventual si fluxul venos. Am spondiloza cervicala si un vertij de ceva timp si as vrea sa vad daca asta imi provoaca si o insuficienta circulatorie sau e vorba de o ingustare a vreunei artere(am fost depistat si cu dislipidemie).
M-ar ajuta sa-mi spuna si cine a mai facut ecografie la vasele gatului/capului si ce a gasit.
Stie cineva unde se poate face o ecografie transcraniana? Ma intereseaza in special arterele vertebrale si bazilara, pica, eventual si fluxul venos. Am spondiloza cervicala si un vertij de ceva timp si as vrea sa vad daca asta imi provoaca si o insuficienta circulatorie sau e vorba de o ingustare a vreunei artere(am fost depistat si cu dislipidemie).
M-ar ajuta sa-mi spuna si cine a mai facut ecografie la vasele gatului/capului si ce a gasit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spondiloza cervicala
- 3greata, vertij, panica, puls accentuat.
- 17dureri de maini
- 13spondiloza cervicala?
- 2Spondiloza cervicala?
- 4Ameteala puternica
- 5Cefalee, oboseala cronica, vertij...
- 0spondiloza cervicala?
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 0Dureri mari de cap si in zona cervicala
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 1Amețeli și grețuri
- 0Durere, amorteala fesa, picior drept
- 2Vertij
- 1Am nevoie de ajutorul vostru
- 1Va rog sa ma ajutati- imi arde ceafa, obrajii si durere in spatele urechii insuportabil de puternica
- 3Spondiloză cervicală - sugestie tratament
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: