Ecografie doppler transcraniana - vertij
Salutare!
Stie cineva unde se poate face o ecografie transcraniana? Ma intereseaza in special arterele vertebrale si bazilara, pica, eventual si fluxul venos. Am spondiloza cervicala si un vertij de ceva timp si as vrea sa vad daca asta imi provoaca si o insuficienta circulatorie sau e vorba de o ingustare a vreunei artere(am fost depistat si cu dislipidemie).
M-ar ajuta sa-mi spuna si cine a mai facut ecografie la vasele gatului/capului si ce a gasit.
Stie cineva unde se poate face o ecografie transcraniana? Ma intereseaza in special arterele vertebrale si bazilara, pica, eventual si fluxul venos. Am spondiloza cervicala si un vertij de ceva timp si as vrea sa vad daca asta imi provoaca si o insuficienta circulatorie sau e vorba de o ingustare a vreunei artere(am fost depistat si cu dislipidemie).
M-ar ajuta sa-mi spuna si cine a mai facut ecografie la vasele gatului/capului si ce a gasit.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de 2 ori
- 3Spondiloza cervicala
- 33Osteofite... am ajuns la disperare!
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 6Stare de rau, vertij, in special dupa masa
- 22ciocuri pe coloana
- 140Spondiloza cervicala?
- 4Lamuriri pt. cap si coloana cervicala
- 16Simptome VERTIJ
- 2timonil pentru vertij la 2, 5 ani?
- 0Ameteli: spondiloza, scleroza, calciu
- 0spondiloza cervicala?
- 0Vertij si migrena
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 1vertij
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 8Spondiloza cervicala
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 2Vertij
- 1Va rog sa ma ajutati- imi arde ceafa, obrajii si durere in spatele urechii insuportabil de puternica
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala Vertijul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: