Erecție scăzută pana la capăt. | Forumul Medical ROmedic

Erecție scăzută pana la capăt.

02-03-2019
CostelTru
Nu este medic/terapeut
CostelTru
Buna, am 27 de ani și sunt căsătorit de un an nu am mai întreținut relație sexuale cu nimeni decât cu soția.
Am o problema cu ejacularea precară dar nu e asta problema la care apelez la voi dar totul începe din cauza asta am suferit forte mult din cauza ejaculări și am ajuns in punctul sa iau niște pastile, am apelat la Climinax dar am luat doar o cutie Nu au avut nici un rezultat dar din contra acum ma confrunt cu o problema destul de gravă și vreu sa ma ajutați de vreo 6 samptamana nu pot sa duc o partida se sex pana la capăt am erecție tare la început dar când sa facem ceva nu mai am erecție și totul se termina cât m-aș strădui. Va rog sa ma ajutați cu problema care ma confrunt.
Multumesc
4 comentarii
0
04-03-2019, ora 16:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pastilele vi le-a dat medicul, sau le-ați luat fără recomandare? Pentru că orice tratament se dă în urma unor investigații, altfel face mai mult rău decât bine.
Dacă nu vi le-a dat medicul, mergeți la un urolog pentru investigații și dacă se constată că nu-i o problemă medicală mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
0
05-03-2019, ora 13:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu rareori se intampla ca o ejaculare precoce sa ajunga sa declanseze probleme cu mentinerea erectiei. Lasa pastilele acelea deoparte si consulta un psihosexolog. Daca e cazul o sa te indrume spre un specialist care sa-ti prescrie ceva ce sa functioneze.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
0
12-03-2019, ora 20:38
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Consult urorolgic și endocrinologie ulterior psihiatric și psiholog
0
16-03-2019, ora 20:33
CostelTru
Nu este medic/terapeut
CostelTru
Buna ziua, va multumesc pentru ca mi-ați răspuns, dom doctor Rareș Ignat eu am lăsat pastilele De la primul eșec din păcate in Suceava nu găsesc un psihosexolog nu puteți sa ma sfătuiți dumneavoastră sa iau niște pastile pot sa va confir ca am făcut toate analizele și sunt perfect sănătos. Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: