escapelle si ciclu redus
buna.. am avut ciclu pe data de 12 mai..pe 24 mai am avut contact si dupa 1 ora am luat escapelle... reactii adverse sau menstruatie falsa nu am avut... ieri, pe 11 mi-a venit ciclu... dar foarte putin si cu cheaguri de sange maronii spre negru.. azi nu am mai avut cheaguri dar tot e in cantitate f redusa... e o dereglare de la escapelle sau e posibil sa fie sangerare peste sarcina ???? multumesc
3 comentarii
Buna Maggda8,
Cel mai probabil este o consecinta a dozei de hormoni continuta de contraceptia de urgenta, dar tine cont ca eficienta lor nu este 100%, deci exista o mica sansa de a avea o sarcina in acelasi timp. Daca simptomele devin ingrijoratoare (sangerare abundenta, durere intensa etc), nu ezita sa mergi la un consult ginecologic.
Cel mai probabil este o consecinta a dozei de hormoni continuta de contraceptia de urgenta, dar tine cont ca eficienta lor nu este 100%, deci exista o mica sansa de a avea o sarcina in acelasi timp. Daca simptomele devin ingrijoratoare (sangerare abundenta, durere intensa etc), nu ezita sa mergi la un consult ginecologic.
multumesc... testul de sarcina cam pe ce data il pot face? as vrea sa fiu sigura.
La 3 saptamani de la contactul sexual.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 4menstruatie numai o zi si slab cantitativ
- 4incident!!
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 7Insarcinata sau nu?
- 9ciclu menstrual redus cantitativ
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 1Menstruatie maronie foarte putina
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 1Menstruatie maronie si putina
- 1ciclu redus
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1Ciclu maroniu
- 1De ce menstruația a durat mai puțin ca de obicei?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ