Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale timp de 1 an?

Este posibil sa nu imi vina ciclul o luna daca am luat anticonceptionale tp de 1 an si din septembrie fac pauza??Precizez ca am avut relatii sexuale neprotejate, fara ca el sa isi dea drumu in mn.Daca da cand ar trebui sa imi vina?In 23 decembrie trb sa mi vina, iar in 29 am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Sper ca nu sunt insarcinata :DMultumesc anticipat!..Si mai am o intrebare..dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionale..dupa cat tip sunt din nou fertila?
3 comentarii

Sper sa-ti raspunda un medic,
DAR,
poate ar fi trebuit sa pui cele 2 intrebari INAINTE de-a intrerupe anticonceptionalele.
Un An Bun !
DAR,
poate ar fi trebuit sa pui cele 2 intrebari INAINTE de-a intrerupe anticonceptionalele.
Un An Bun !

Fertilitatea revine din momentul intreruperii anticonceptionalelor.

Este posibil sa fiu insarcinata?Si oare cand ar trebui sa mi vina menstruatia?Si daca nu mi a venit si as fi insarcinata trebuie sa am si simptome?Nu am niciun fel de simptoma:(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 7nu mi-a venit ciclul de o luna si ceva...fata, 14 ani
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 13sarcina sau raceala?
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 1Sarcină sau nu?
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 0Menstruație
- 4oare sunt insarcinata?
- 3Am ramas însărcinată?
- 0intarzierea menstruatiei
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: